CELEBRITIES

Ο Tom Hardy έχασε τον πιο πιστό του φίλο


TSVIGKOU

10 Ιουνίου 2017

18888323-1345946852108356-4211419938595799040-n.jpg

Μαζί με την ηθοποιό Jessica Chastain, ο Hardy έσωσε τον Woodstock το 2011 και στη συνέχεια από ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων του αγόρασε παιχνίδια, φαγητό και ένα κολάρο.

Μιλώντας στο Vulture το 2014, ο ηθοποιός είπε: "Βρισκόμασταν στην Ατλάντα της Γεωργίας, κάνοντας το Lawless και βρισκόμασταν στον αυτοκινητόδρομο. Σχεδόν τον περάσαμε από πάνω με το αυτοκίνητο, το Prius."

"Έτρεχε στον αυτοκινητόδρομο και η Jess θυμάμαι τότε έλεγε:" Όχι, όχι, όχι! Πρέπει να τον ακολουθήσετε!"
"Ήταν μόλις 11 εβδομάδων και έτσι τον πήραμε μαζί και έγινε ο σκύλος στο σπίτι. Η Jessica τον φρόντισε για περίπου έξι μήνες όπου τον είχε ουσιαστικά σε καραντίνα και στη συνέχεια τον έφερε στο Λονδίνο και τώρα είναι το σκυλί μου. Έρχεται τώρα σε όλα τα γυρίσματα των ταινιών μου."

Χθες στη σελίδα του Tumblr, ο Hardy έγραψε: "Ποτέ δεν ξεχνάω εκείνο το βράδυ, ήταν θαυμάσιο, ένα λεπτό ήταν σχεδόν νεκρό στη συνέχεια τρομοκρατημένος και στη συνέχεια κάποιοι ξένοι τον πήραν αγκαλιά. Ξαφνικά το πόδι του τυλίχθηκε με γάζες και έτσι απλά έγινε ευτυχισμένος και παιχνιδιάρικος"

Αλλά δυστυχώς, ο Woodstock πέθανε. "Ήταν ένας Άγγελος και ήταν ο καλύτερος φίλος μου. Είχε παρευρεθεί σε πολλά γυρίσματα, είχε γνωρίσει αρκετούς συντελεστές, έκανε photoshootings, έκανα πολλά και είχε πολλούς φίλους, ήταν το #73ο πιο γνωστό ζώο στο περιοδικό TIME. Δε μιλάω συνήθως για δικούς μου ανθρώπους, αλλά ο Woodstock είναι ιδιαίτερη περίσταση.

Ο Hardy λέει ότι ο έξαχρονος σκύλος του πέθανε μετά από μια σύντομη μάχη με την επιθετική πολυμυοσίτιδα. "Είμαι τελικά ευγνώμων για την πιστή συντροφιά και την αγάπη του και νιώθω όμορφα που δεν πάσχει πλέον, πάνω από όλα δεν υποφέρει."

Στην gallery που ακολουθεί δείτε τον πιο πιστό φίλο του ανθρώπου να τα βάζει με έναν ανεμιστήρα. Ποιος λέτε βγήκε νικητής;

[gallery-716766]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.