CELEBRITIES

Η Katy Perry αποκάλυψε μία πολύ σκοτεινή της σκέψη


11 Ιουνίου 2017

katyperrypromopic.jpg

Η τραγουδίστρια κάνει εδώ και μερικές μέρες live streaming τη ζωή της - ακόμα και όταν κοιμάται - στο κανάλι της στο YouTube με σκοπό να προωθήσει το νέο της άλμπουμ, που ονομάζεται Witness. 

 

Την Παρασκευή η Katy συναντήθηκε με τη Siri Sat Nam Singh, μία θεραπεύτρια η οποία εμφανίζεται στην εκπομπή The Therapist, και μίλησε σχετικά με τις σκέψεις αυτοκτονίας που έκανε και το πώς έγραψε τραγούδι γι αυτές, το "By the Grace of God", το 2013.

"Νιώθω ντροπή γι αυτές τις σκέψεις, που ένιωθα τόσο άσχημα και καταθλιπτικά. Μπορείς να είσαι καλά και μπορείς να αγαπηθείς. Εγώ θέλω να αγαπηθώ" 

Το συγκεκριμένο τραγούδι το εμπνεύστηκε από τα συναισθήματα που ένιωθε για το χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, Russel Brand. 

Πέρα από αυτό, η Perry μιλησε και για την προσωπική αλλά και δημόσια εικόνα της. 

"Οι άνθρωποι μιλούν για τα μαλλιά μου, και δεν τους αρέσουν ή λένε πως καλύτερα θα ήταν να ήταν μακριά. Θέλω τόσο πολύ να ειμαι η Katheryn Hudson (όπως είναι το πραγματικό της όνομα) που μερικές φορές δεν θέλω καν να μοιάζω με την Katy Perry. Και αυτός είναι κατά κάποιο τρόπο και ένας λόγος του γιατί έκοψα τα μαλλιά μου". 

Μίλησε και για το ότι "μόλις έμαθα να αγκαλιάζω". "Πάντα πίστευα ότι ήταν κάτι που έχει να κάνει με ερωτική επαφή. Λες και ήταν κάτι σεξουαλικό. Έτσι ένιωθα. Πως ο άλλος θα νιώσει το στήθος μου. Και δεν είχα καταλάβει ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι αυτή την πρόθεση. Είναι απλά μία σύνδεση. Μόλις το έμαθα αυτό". 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.