CELEBRITIES

H πρώτη φωτογραφία της Irina Shayk και του Bradley Cooper με το μωρό τους


Αφροδίτη Σακκά

12 Ιουνίου 2017

irinashayk.jpg

Διαβάστε εδώ: Irina Shayk, δεν γίνεται να γέννησες πριν 1,5 μήνα…

Ο Bradley κρατούσε τη νεογέννητη κόρη του στην αγκαλιά του, τυλιγμένη σε μία κουβέρτα. Η Irina, ακολουθούσε με το καρότσι και τον αξιολάτρευτο σκύλο τους. Φυσικά, το μοντέλο έδωσε μία παραπάνω δόση στιλ στο κλασσικό "μαμαδίστικο" look, φορώντας ένα κόκκινο φούτερ Alberta Feretti και γούνινα slides.

Ο Cooper και η Shayk κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή ιδιωτική, πράγμα που σημαίνει πως δεν ξέρουμε πότε ακριβώς καλωσόρισαν την κόρη τους στον κόσμο, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα, γεννήθηκε γύρω στην τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου.

Μπορεί η μικρή Lea να μην φαίνεται στις φωτογραφίες, αλλά μπορείτε να δείτε το μικρό της χεράκι να φαίνεται, κάτω από του Cooper. Είναι ήδη εξαιρετικά αξιολάτρευτη.

 

Bradley Cooper spotted taking a walk with baby Lea. #bradleycooper #irinashayk #leacooper #celebritykids #celebritymom #kidsfashion #fashionkids #instafashionkids #celebritykidcam

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celebritykidcam (@celebritykidcam) στις

 

Gallery: Δείτε ακόμη όλες τις φορές που η Irina Shayk απογείωσε το πιο chic χρώμα

[gallery-716013]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.