CELEBRITIES

Έτσι έχτισε η Kim την αυτοκρατορία της


Αφροδίτη Σακκά

14 Ιουνίου 2017

kimkardashian2.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Kim Kardashian στην πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη

"Τα social media είναι το πιο σημαντικό εργαλείο για να χτίσετε το brand σας," είπε στο κοινό. "Τα social media απαιτούν να είστε αυθεντικοί και να ακούτε, ειδικά όσον αφορά το να χτίσιμο του brand σας."

Στην πραγματικότητα, κάθε πλατφόρμα έχει διαφορετικό ρόλο και σημασία για εκείνη.

Όσον αφορά το Twitter, είπε "Λατρεύω τη συζήτηση με τους ανθρώπους. Πιστεύω πως στους ανθρώπους αρέσει το promo, αλλά εγώ ακούω πολύ."

Ενώ πιστεύει πως το Snapchat είναι το απόλυτο εργαλείο για να δείξεις "την καθημερινότητά σου," είναι λίγο πιο προσεκτική με το Instagram.

"Αν ο κόσμος πιστεύει πως απλά ποστάρεις και είναι τόσο εύκολο, δεν είναι," είπε στο κοινό. "Θέλω το Instagram μου να δείχνει κάπως συγκεκριμένα και είμαι πραγματικά παλαβή με αυτό γιατί μερικές φορές υπάρχει και πολύ πίεση στο να ποστάρω."

Φυσικά, ο Steve δεν μπορούσε να αντισταθεί στο να ρωτήσει τη star για το "διάλειμμά" της από τα social media μετά τη ληστεία στο Παρίσι.

"Όταν παίρνεις χρόνο για τον εαυτό σου, συμβαίνουν μαγικά πράγματα," είπε στο κοινό.

Πιθανόν η "μαγεία" για την οποία μιλάει είναι το ότι βρήκε την έμπνευση για την επερχόμενη σειρά προϊόντων ομορφιάς της, η οποία νιώθει πως είναι το αποκορύφωμα όλων όσων έχει κάνει στο παρελθόν.

"Νιώθω πως όλη μου η καριέρα έχει οδηγήσει σε αυτό το λανσάρισμα φέτος, το οποίο είναι ο αυθεντικός εαυτός μου," εξήγησε η Kim.

Συγκεκριμένα, μίλησε λίγο παραπάνω για τη σειρά για την οποία μας προετοιμάζει, λέγοντας, "Θα λανσάρω ένα άρωμα στο τέλος της χρονιάς και αυτά είναι όλα projects για τα οποία έχω πλήρη ιδιοκτησία.. κάθε τελευταία λεπτομέρεια απ' το κουτί, στο περιτύλιγμα, στο να είμαι στο εργοστάσιο και να αγγίζω κάθε λεπτομέρεια του περιτυλίγματος."

Συνέχισε λέγοντας, "Εμπλέκομαι 100% και αυτό είναι νιώθω τόσο περήφανη γι' αυτό..Το να είμαι ιδιοκτήτρια είναι πολύ σημαντικό για εμένα."

Μάλιστα, η Kim μίλησε πριν το event για να εκφράσει το πόσο περήφανη ένιωσε που υπήρξε στο εξώφυλλο του Forbes την περσινή χρονιά.

"Ήταν δυνατό για εμένα. Ήταν ένα επίτευγμα για να αποδείξω στον εαυτό μου πόσο σκληρά έχω δουλέψει," είπε. "Δεν λέω πως όλοι χρειάζονται ένα εξώφυλλο για να τους κάνει να νιώσουν πως έχουν καταφέρει κάτι, αλλά για την κριτική που υπάρχει εκεί έξω."

Και γελώντας συμπλήρωσε: "Όχι κι άσχημα για ένα ατάλαντο κορίτσι!"

Gallery: Δείτε ακόμη μερικές από τις πιο αγαπημένες φωτογραφίες της Kim Kardashian και του Kanye West

[gallery-716930]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.