CELEBRITIES

Όλα όσα δείχνουν πως η Beyonce μπορεί να έχει ήδη γεννήσει


Αφροδίτη Σακκά

15 Ιουνίου 2017

beyonce33922.jpg

Διαβάστε εδώ: Θα έπρεπε να υπάρχει αυτό το video της Blue Ivy στο internet;

Οι φωτογράφοι έπιασαν με τον φακό μερικά μαύρα SUV αυτοκίνητα να φεύγουν από το σπίτι της Beyonce στο Λος Άντζελες και να πηγαίνουν κατευθείαν σε νοσοκομείο του L.A. Μάλιστα, πολλά δημοσιεύματα γράφουν πως η τραγουδίστρια εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου πιθανόν χρησιμοποιήσε άλλο όνομα έτσι ώστε να μην την βρουν τα media.Το security έχει αυξηθεί παντού, αφού πολλοί φωτογράφοι μαζεύτηκαν γύρω από νοσοκομεία που πιστεύεται πως βρίσκεται η Beyonce. Πηγές αναφέρουν πως η τραγουδίστρια έχει ζητήσει να αδειάσουν ολόκληροι όροφοι νοσοκομείου έτσι ώστε να προστατέψει την ιδιωτικότητά της.

Επίσης, σύμφωνα με μία πηγή στο E! Online, η Beyonce επρόκειτο να γεννήσει τον προηγούμενο μήνα, δηλαδή τέλη Μαίου, οπότε βγάζει νόημα να έχει ήδη μπει σε διαδικασία τοκετού. Τέλος, ο hairstylist της, Chuck Amos, ανέβασε μία φωτογραφία με τη Beyonce, στο Instagram, την Τρίτη, γράφοντας "Κράτα γερά, Μαμά!" Πολλοί από τους fans της Bey πιστεύουν πως αυτό ήταν ένα ενθαρρυντικό μήνυμα για τη τραγουδίστρια που πρόκειται να γεννήσει από στιγμή σε στιγμή.

Αναμένουμε!

 

Gallery: Δείτε ακόμη την υπέροχη φωτογράφηση εγκυμοσύνης της Beyonce

[gallery-716233]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.