CELEBRITIES

O πρίγκιπας William σπάει το πρωτόκολλο και αγκαλιάζει θύμα της πυρκαγιάς


Αφροδίτη Σακκά

19 Ιουνίου 2017

princewilliam.jpg

Διαβάστε εδώ: O Prince William όπως δεν τον έχετε ξαναδεί και ξανακούσει

Η αγκαλιά αυτή του πρίγκιπα, δε συμφωνεί με το βασιλικό πρωτόκολλο -το άγγιγμα με τη βασιλική οικογένεια, ιστορικά περιορίζεται στις χειραψίες- αλλά ο William αγκάλιασε την απελπισμένη γυναίκα, η οποία προσπαθούσε να βρει τον σύζυγό της που ήταν εγκλωβισμένος κάτω από έναν ανελκυστήρα κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς.

Η βασίλισσα Elizabeth II και ο εγγονός της, έκαναν μία συγκινητική επίσκεψη στους επιζώντες, συναντήθηκαν με τις οικογένειες των θυμάτων και μίλησαν με τις ομάδες διάσωσης που βοήθησαν να σταματήσει η πυρκαγιά του Grenfell Tower στο Λονδίνο.

Σε μία ανεπίσημη επίσκεψη, η βασίλισσα και ο πρίγκιπας πήγαν στο Westway Sports Center κοντά στον πύργο. Ο χώρος ήταν ένα σημείο εστίασης για την υποστήριξη εκείνων που επλήγησαν από τη φωτιά. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συναντήθηκαν με πρώτους ανταποκριτές από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, καθώς και με τους κατοίκους της περιοχής και τους εκπροσώπους της κοινότητας.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.