CELEBRITIES

H Kate Middleton φοράει το χρώμα της χρονιάς


Αφροδίτη Σακκά

19 Ιουνίου 2017

katemiddleton1.jpg

[gallery-717066]

Το Trooping the Colour Parade είναι ένα ετήσιο event που πραγματοποιείται με σκοπό να γιορτάσει τα "επίσημα" γενέθλια της βασίλισσας. Τα γενέθλιά της είναι μεν στις 21 Απριλίου, αλλά η βασιλική παράδοση γιορτάζει πάντα τα γενέθλια της βασίλισσας το δεύτερο Σάββατο του Ιουνίου, όταν ο καιρός είναι πιθανότερο να είναι καλός.

Φέτος, ωστόσο, όπως σημείωσε σε ένα πρόσφατο statement, πως η διάθεση της Αγγλίας είναι πολύ πιο "σκοτεινή" απ' ότι συνήθως, ενώ συνεχίζει εκφράζοντας τα συναισθήματά της όσον αφορά τις πρόσφαες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Manchester και το Λονδίνο, όπως και για την πυρκαγιά στο Grenfell Tower, το οποίο αποτελούσε στέγη μεταναστών και οικογενειών με χαμηλό εισόδημα. Η βασίλισσα εξέφρασε τη λύπη της για τα θύματα, ενώ ανέφερε πως ήταν "βαθιά εντυπωσιασμένη από την άμεση κλίση των ανθρώπων απ' όλη τη χώρα να προσφέρουν παρηγοριά και υποστήριξη σε εκείνουν που είχαν απεγνωσμένη ανάγκη."

Πράγματι, η Αγγλία ενώθηκε για να υποστηρίξει τα θύματα των τραγωδιών. Η παρέλαση δεν είχε καθόλου πολυτελές στοιχείο -μόνο η βασιλική οικογένεια σε παραδοσιακές άμαξες και μία φωτογραφία της οικογένειας στο μπαλκόνι του Buckingham Palace.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.