CELEBRITIES

Γιατί η Miranda Kerr προσπαθεί να επιστρέψει κλεμμένα διαμάντια;


Αφροδίτη Σακκά

20 Ιουνίου 2017

mirandakerr.jpg

Διαβάστε εδώ: Τι είπε η Miranda Kerr για την σχέση του γιου της με την Katy Perry

Σε πρόσφατο δημοσίευμα του Page Six, αποκαλύφθηκε πως ο 34χρονος δισεκατομμυριούχος έβγαινε με το μοντέλο για περίπου ένα χρόνο, το 2014. Απ' ότι φαίνεται, ο Jho Low άρχισε να βγαίνει με τη Miranda Kerr λίγο μετά από το διαζύγιό με τον πρώην συζυγό της, Orlando Bloom και πριν τον γάμο της με τον ιδρυτή του Snapchat, Evan Spiegel.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, ο Jho Low σπατάλησε εκατομμύρια δολάρια σε διαμάντια για να εντυπωσιάσει την Kerr, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το 2014. O Low αγόρασε ένα διαμαντένιο περιδέραιο που κόστισε γύρω στα 4 εκ. και λίγο αργότερα, επένδυσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, κολιέ, σκουλαρίκια και βραχιόλι που κόστισαν κοντά στα 2 εκ.

Μετά την αποκάλυψη πως τα χρήματα ήταν παράνομα, η κυβέρνηση έκανε τις απαραίτητες ενέργειες και κατέθεσε αγωγή εναντίον του Jho Low ως μέρος μίας προσπάθειας να αδράξει τα περιουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν με τα χρήματα που είχαν κλαπεί από το ταμείο ανάπτυξης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αν η δίκη είναι επιτυχής, μπορεί η Miranda Kerr να εναχθεί, επίσης, για να επιστρέψει τα διαμάντια. Ωστόσο, διευκρινίζεται πως αν το μοντέλο συμφωνήσει τα επιστρέψει από μόνη της, δεν υπάρχει καμία ανησυχία.

Η Miranda Kerr, παντρεμένη πλέον με τον Evan Spiegel, συνεργάζεται στην έρευνα και έχει ήδη εκφράσει τη διάθεση να επιστρέψει τα διαμάντια, τα οποία βρίσκονται ακόμα στην κατοχή της.

Την προηγούμενη εβδομάδα, αποκαλύφθηκε επίσης, πως ο Leonardo di Caprio αναγκάστηκε να επιστρέψει έναν πίνακα του Picasso που του είχε δωρίσει επίσης, ο Jho Low.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.