CELEBRITIES

H αυτοψία της Carrie Fisher προκαλεί θλίψη


Αφροδίτη Σακκά

20 Ιουνίου 2017

carriefisher.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Carrie Fisher έγραψε ένα υπέροχο τραγούδι λίγο πριν πεθάνει και ο γιος του John Lennon το τραγουδά

H Fisher έφυγε από τη ζωή στις 27 Δεκεμβρίου, τέσσερις μέρες αφού πέρασε ανακοπή καρδιάς όσο βρισκόταν σε αεροπλάνο που πετούσε στο LAX από το Λονδίνο. Η αναφορά δηλώνει πως o βοηθός της Fisher ήταν μαζί της στο αεροπλάνο. Ο βοηθός ανέφερε πως ήταν ξύπνια και φυσιολογική όταν απογειώθηκε το αεροπλάνο, αλλά "είχε πολλαπλά επεισόδια άπνοιας," κατά τη διάρκεια της πτήσης. Μέχρι το τέλος της πτήσης, δεν μπορούσαν να την ξυπνήσουν.

"Με βάση τις διαθέσιμες τοξικολογικές πληροφορίες, δεν μπορούμε να αποδείξουμε τη σημαντικότητα των πολλαπλών ουσιών που εντοπίστηκαν στο αίμα και τον ιστό της Ms. Fisher, όσον αφορά την αιτία θανάτου," γράφει η αναφορά.

Σύμφωνα με την αναφορά, η Fisher ενδεχομένως είχε καταναλώσει κοκαΐνη τρεις μέρες πριν την πτήση, κάτι το οποίο προσθέτει στην αβεβαιότητα σχετικά με την αιτία θανάτου της. Σημειώνεται επίσης πιθανή έκθεση σε ηρωίνη, η οποία θα μπορούσε να είχε καταστείλει την αναπνοή της, όσο πάθαινε ανακοπή καρδιάς.

Σε συνδυασμό με τα παράνομα ναρκωτικά, η Fisher κατανάλωνε, επίσης, συνταγογραφούμενα Prozac, Abilify και Lamictal. Κατανάλωνε επίσης οξυκόνη, χωρίς συνταγή.

Η αναφορά γράφει, επίσης, πως η Fisher είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή και έκανε κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών για πολλά χρόνια.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.