CELEBRITIES

H Courtney Cox αποκάλυψε την αισθητική επέμβαση που μετάνιωσε


Αφροδίτη Σακκά

26 Ιουνίου 2017

courtneycox.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Melanie Griffith μιλά για τις πλαστικές επεμβάσεις: "Ελπίζω τώρα να δείχνω πιο normal"

"Το Hollywood κάνει δύσκολα τα πράγματα, αυτή η βιομηχανία τα κάνει δύσκολα. Μεγάλωσα πιστεύοντας πως η εμφάνιση είναι το παν. Πως όσο έδειχνα OΚ, θα ήμουν OK, πράγμα το οποίο με έβαλε σε μπελάδες," είπε στο περιοδικό NewBeauty. "Προσπαθούσα τόσο πολύ να συμβαδίσω, και αυτό στην πραγματικότητα έκανε τα πράγματα χειρότερα. Τώρα, είμαι όσο φυσική θα μπορούσα να είμαι."

Συγκεκριμένα, είπε πως μετάνιωσε τα fillers -ενέσεις που δίνουν όγκο στα χείλια ή σε άλλα μέρη του προσώπου. "Αυτό που συνέβαινε τελικά είναι πως θα πήγαινες σε έναν γιατρό που θα έλεγε, 'Δείχνεις υπέροχη, αλλά θα βοηθούσε μία μικρή ένεση εδώ κι εκεί,'" είπε. "Οπότε, φεύγεις και δε δείχνεις και τόσο άσχημα και νομίζεις πως κανείς δεν το πρόσεξε, όλα καλά. Μετά κάποιος άλλος σου λέει για έναν άλλο γιατρό: 'Αυτός είναι καταπληκτικός. Κάνει τον τάδε που δείχνει τόσο φυσικός.' Τους συναντάς και σου λένε, 'Πρέπει να κάνεις αυτό.' Το επόμενο που ξέρεις είναι πως έχεις όλο και πιο πολλά layers. Δεν έχεις ιδέα γιατί είναι σταδιακό, μέχρι που να πεις 'Ωχ, δε δείχνει και πολύ σωστό.'"

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.