CELEBRITIES

Η Brooke Shields ποζάρει με εσώρουχα στα 52 της χρόνια


MMEINTANI

1 Ιουλίου 2017

brooke.jpg

Την ίδια ακριβώς χρονιά, το 1980, η 15 χρονη τότε Brooke Shields ανέλαβε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο, ποζάροντας για γνωστό οίκο εσωρούχων, προκαλώντας πανικό και ξεσηκώνοντας έντονες αντιδράσεις λόγω του νεαρού της ηλικίας της και του προκλητικού μηνύματος που θεωρήθηκε ότι περνούσε το video.

Τα χρόνια πέρασαν από τότε, η ηθοποιός έκανε οικογένεια και συνέχισε να δουλεύει στη βιομηχανία του θεάματος, τώρα όμως φαίνεται πως έχει διάθεση να τραβήξει και πάλι την προσοχή και το καταφέρνει εύκολα, με τη νέα της φωτογράφιση που ήδη μας έχει αφήσει άφωνες.

 

 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Στα 52 της χρόνια, η Brooke Shields ποζάρει για το εξώφυλλο Ιουλίου του περιοδικού Social Life και εντυπωσιάζει τους πάντες φορώντας μόνο τα εσώρουχά της, τα οποία φυσικά φέρουν την ίδια ακριβώς υπογραφή όπως τότε. Ο γνωστός αμερικάνικος οίκος είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες ότι σκόπευε να συνεργαστεί και πάλι με την ηθοποιό, κανείς όμως δεν ήξερε πώς ακριβώς.

Όσο για το πώς διατηρεί το σώμα της σε αυτή την κατάσταση; "Προσπαθώ να μην τρώω τηγανητά και πολλούς υδατάνθρακες και δεν παραλείπω ποτέ το πρωινό μου".

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.