CELEBRITIES

Ο Jay Z κυκλοφόρησε άλμπουμ και απαντά στις φήμες περί απιστίας


2 Ιουλίου 2017

abaca-446025-441.jpg

Το νέο άλμπουμ του διάσημου ράπερ κυκλοφόρησε στις 30 Ιουνίου με το όνομα 4:44, αυτό όμως που έχει τραβήξει την προσοχή όλων είναι πως τα λόγια απαντούν σε εκείνα της Beyoncé  στο Lemonade. Συγκεκριμένα στο κομμάτι που έχει τον τίτλο του δίσκου οι στίχοι αναφέρουν: «Απολογούμαι που κοιτάω άλλες γυναίκες, αλλά έπρεπε να γεννηθούν τα δίδυμα για να πιστέψω σε θαύματα, μου πήρε τόσο πολύ καιρό αυτό το τραγούδι, δεν σου αξίζω». Εκτός όμως από τους στίχους, ακόμα και η ονομασία του δίσκου έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού τον ονόμασε 4:44 και στις 4 Σεπτεμβρίου γεννήθηκε η Beyonce ενώ ο ίδιος γεννήθηκε 4 Δεκεμβρίου. Επίσης παντρεύτηκαν στις 4/4 του 2008.

Ο  Jay-Z κατάφερε για ακόμα μια φορά να τραβήξει τα φώτα πάνω σε εκείνον και την οικογένεια του. Εμείς αναμένουμε την επίσημη κυκλοφορία του άλμπουμ, αφού προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο στη μουσική πλατφόρμα του ράπερ, το Tidal.

Gallery: Δείτε ακόμη τη φαντασμαγορική εμφάνιση της Beyonce στα φετινά Grammys

[gallery-716286]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.