CELEBRITIES

Τα πιο τρελά πράγματα που έχουν κάνει ηθοποιοί για να προετοιμαστούν για ρόλους


Αφροδίτη Σακκά

3 Ιουλίου 2017

black-swan-movie-image-natalie-portman-02.jpg

Διαβάστε εδώ: Οκτώ ταινίες που δεν θα υπήρχαν χωρίς καύσωνα

Η Charlize Theron στο Monster

Για τον ρόλο αυτόν, η Charlize Theron πήρε περίπου 14 κιλά και φόρεσε προσθετικά προσώπου, δύο κινήσεις που αποτέλεσαν σε τρία μεγάλα βραβεία: ένα SAG, μία Χρυσή Σφαίρα και ένα Oscar.

Η Anne Hathaway στο Les Miserables

H Hathaway ξεκίνησε αρχικά με μία αυστηρή διατροφή που την έκανε να χάσει 5 κιλά. Για τα επόμενα 15 που έχασε, έτρωγε δύο λεπτά τετράγωνα αποξηραμένης πάστας βρώμης την ημέρα. Η ηθοποιός χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη διαδικασία "λίγο τρελή" αλλά σίγουρα η επιβράβευση ενός Oscar βοήθησε.

Η Michelle Williams στο My Week With Marilyn

H Michelle Williams για να καταφέρει να πετύχει τη χαρακτηριστή φωνή της Monroe, πέρασε μήνες ακούγοντας συνεντεύξεις, περνούσε τρεις ώρες στο make up κάθε μέρα και φορούσε ζώνες, σφιχτές στα πόδια για να δημιουργήσει τις διάσημες καμπύλες.

Ο Christian Bale στο The Machinist

O Bale έχασε πάνω από 27 κιλά για την ταινία, επιβιώνοντας μόνο με "νερό, ένα μήλο και μία κούπα καφέ κάθε μέρα, με ένα περιστασιακό ουίσκι," σύμφωνα με τη βιογραφία που έγραψε ο πρώην βοηθός του. Αυτό συνέβη επειδή ο -κοντύτερος- συγγραφέας, ξέχασε να προσαρμόσει την περιγραφή βάρους του χαρακτήρα, σύμφωνα με το ύψος του ηθοποιού. (Ο Bale ήθελε να το κάνει και αφού έμαθε αυτή την πληροφορία.)

Ο Daniel Day-Lewis στο Lincoln

Σε μία συνέντευξη, το 2012, η Sally Field που έπαιζε τη Mary Todd Lincoln, αποκάλυψε πως δε γνώρισε ποτέ τον Day-Lewis -αντιθέτως, ο κινηματογραφικός της σύζυγος έμεινε πιστός στο χαρακτήρα του, καθ' όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων, ακόμα και όταν της έστελνε μηνύματα στο κινητό!

Η Kate Winslet στο The Reader

Τα δύο παιδιά της Kate Winslet “βαρέθηκαν πραγματικά να τους διαβάζει παραμύθια πριν κοιμηθούν με Γερμανική προφορά,” έτσι ώστε να μπορέσει να προετοιμαστεί για τον ρόλο της ως αναλφάβητη φύλακας σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Η Rooney Mara στο The Girl With The Dragon Tattoo

Η Mara έπρεπε να κάνει piercing στις θηλές της έτσι ώστε να μπορέσει να υποδυθεί τη Lisbeth Salander, πράγμα το οποίο ήταν αρκετά μεγάλη δέσμευση –ειδικά αν πάρουμε υπόψιν μας πως η Mara δεν είχε τρυπήσει ούτε τα αυτιά της μέχρι τότε.

H Natalie Portman και η Mila Kunis στο Black Swan

Όλοι γνωρίζουν πως η Portman και η Kunis έχασαν πάρα πολλά κιλά με σκοπό να υποδυθούν τις μπαλαρίνες. Αλλά αυτό σε συνδυασμό με τις εξαντλητικές οκτάωρες πρόβες που ξεκίνησαν ένα χρόνο πριν, μας κάνει να αναρωτιόμαστε πώς κατάφεραν να στέκονται, πόσο μάλλον να χορεύουν.

Ο Ryan Gosling και η Michelle Williams στο Blue Valentine

O Gosling και η Williams είχαν “βυθίσει” τόσο πολύ τους εαυτούς τους στους ρόλους τους, που ο Gosling έχει πει πως ξέχασε πως γύριζε ταινία. Εκείνος, η Williams και η κινηματογραφική τους κόρη έμεναν μαζί σαν πραγματική οικογένεια στο σπίτι των χαρακτήρων τους για ένα μήνα, γιορτάζοντας ψεύτικα γενέθλια και Χριστούγεννα, “οπότε όταν ήρθε η ώρα να γυρίσουμε το τελευταίο κομμάτι της ταινίας, παίρναμε έμπνευση από πραγματικές αναμνήσεις,” είπε ο Gosling.

Ο Heath Ledger στο Dark Night

“Kαθόμουν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λονδίνο για ένα μήνα, κλειδωμένος, έφτιαξα ένα μικρό ημερολόγιο και πειραματιζόμουν με φωνές -ήταν σημαντικό να προσπαθήσω να βρω μία αξιομνημόνευτη φωνή και γέλιο. Κατέληξα να βρίσκομαι περισσότερο στη σφαίρα ενός ψυχοπαθή –κάποιον με καθόλου επίγνωση των πράξεών του. Είναι απλά ένας κοινωνιοπαθής, σκληρός, κατά σηρροή δολοφονικός κλόουν," είχε πει στο Empire Magazine.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.