CELEBRITIES

O George και η Amal Clooney ταξιδεύουν με τα δίδυμα στην Ιταλία


Αφροδίτη Σακκά

6 Ιουλίου 2017

amal.jpg

Διαβάστε εδώ: Πώς είναι η Amal και ο George Clooney μετά τη γέννηση των διδύμων

Ο George ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο του καροτσιού, όταν κατέβηκαν από το ιδιωτικό τους jet, όπως αναφέρει το People. Πιθανότατα, η τετραμελής οικογένεια κατευθύνεται προς το αγαπημένο μέρος για διακοπές του Clooney, τη λίμνη Como, που βρίσκεται περίπου 50 μίλια από το Μιλάνο. Το μέρος αυτό, είναι ιδιαίτερα σημαδιακό για τους δύο γονείς, αφού ήταν το μέρος που γνωρίστηκαν πρώτη φορά σε ένα δείπνο στην υπέροχη βίλα του George, το 2013.

O πατέρας του George, Nick, πρόσφατα αναφέρθηκε στη βραδιά που εκείνος, η γυναίκα του, Nina και ο George, γνώρισαν την Amal. "Eγώ και η Nina ήμασταν αυτοί που άνοιξαν την πόρτα όταν μπήκε η Amal," είπε ο Nick στο People. "Μέχρι το τέλος του δείπνου, άρχισα να κοιτάω τη Nina και να λέω 'Πρόσεξε, θα μπορούσε να είναι μπελάς για αυτόν το νεαρό!'" Συνέχισε, λέγοντας: "Πιστεύω πραγματικά πως μέχρι να τελειώσει η πρώτη τους συνάντηση, οι μοίρες τους είχαν σφραγίσει, και των δύο. Ήταν τόσο αξιοσημείωτη και ήταν τόσο αξισημείωτος γύρω της... Αυτή η νεαρή γυναίκα σήμαινε κάτι για εκείνον σχεδόν από την πρώτη στιγμή. Ήταν απλά καταπληκτικό." Την επόμενη χρονιά, θα παντρευόντουσαν στη Βενετία.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.