CELEBRITIES

Η σπάνια κοινή εμφάνιση της Alicia Vikander με το σύντροφό της Michael Fassbender


TSVIGKOU

8 Ιουλίου 2017

19623524-115073375777114-4598064701446815744-n.jpg

Σπάνια απαθανατίζονται από τους paparazzi, καθώς οι ίδιοι αποφεύγουν πολυσύχναστα μέρη και σε κοινωνικές εκδηλώσεις του κόκκινου χαλιού επιλέγουν να έρθουν χωριστά. Αυτή τη φορά όμως, δεν κατάφεραν να ξεφύγουν. 

Τις τελευταίες ημέρες το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στο νησί της Ίμπιζα, στην Ισπανία. Ένας άκρως καλοκαιρινός προορισμός που φημίζεται για τα πάρτι που διοργανώνονται αυτή την εποχή.


Η Alicia Vikander εμφανίστηκε στο νησί με ένα κόκκινο polka-dot μπικίνι και ο Fassbender με navy μαγιό και λευκό φανελάκι. Και οι δύο διαθέτουν αξιοζήλευτα summer bodies, τα οποία απαιτούν και οι νέοι τους ρόλοι - η Alicia προετοιμάζεται να υποδηθεί την Lara Croft στην επερχόμενη ταινία του Tomb Raider, ενώ ο Michael θα παίξει ένα νέο ρόλο στο Assassin's Creed.

Αν το μπικίνι της Alicia σας έβαλε σε σκέψεις για νέα super καλοκαιρινή αγορά, ρίξτε μία ματιά σε αυτά που ακολουθούν στην gallery:

[gallery-717158]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.