CELEBRITIES

H αποκάλυψη του Jay-Z για τη σχέση του με τη Beyonce


Αφροδίτη Σακκά

11 Ιουλίου 2017

jayz.jpg

Διαβάστε εδώ: Ο Jay Z κυκλοφόρησε άλμπουμ και απαντά στις φήμες περί απιστίας

Αναφερόμενος στην τελευταία δεκαετία γάμου του με τη Beyonce, ο Jay-Z είπε, "Αυτή είναι η πραγματική μου ζωή. Απλά έτρεξα σε αυτό το μέρος και χτίσαμε αυτή την τεράστια, υπέροχη βίλα για σχέση, η οποία δε χτίστηκε πάνω σε 100% αλήθεια και ξεκινάει να έχει ρωγμές."

"Άρχισαν να συμβαίνουν πράγματα που ο κόσμος μπορεί να τα δει," θυμάται. "Τότε, έπρεπε να βρεθούμε στο σημείο να πούμε 'ΟΚ, γκρέμισέ το και θα ξεκινήσουμε από την αρχή. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έπρεπε να κάνω ποτέ."

Ο Jay-Z συνειδητοποίησε πως η ύπαρξη ειλικρίνειας ήταν κρίσιμη για να επιβιώσει ο γάμος του. Τόση ειλικρίνεια, εξομολογήθηκε, που η Beyonce άκουσε ολόκληρο το album πολύ πριν κυκλοφορήσει. Εκείνος εξηγεί: "Είμαστε σε αυτόν τον χώρο που βρεθήκαμε στο σημείο που για να δουλέψει αυτό, δεν μπορεί να είναι ψεύτικο -ούτε λίγο. Δεν μπορώ να πω πως δεν ήταν άβολο, γιατί προφανώς και ήταν, απλά επειδή το κάναμε τόσο καιρό ήταν λιγότερο άβολο."

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.