CELEBRITIES

Η Harper Beckham γιόρτασε τα γενέθλιά της με τη βασιλική οικογένεια


Αφροδίτη Σακκά

11 Ιουλίου 2017

harper.jpg

Διαβάστε εδώ: Η κόρη του David και της Victoria Beckham φωτογραφίζεται και ξετρελαίνει το instagram

Απ' ότι φάνηκε στα social media, οι γονείς της μοιράστηκαν τον ίδιο ενθουσιασμό για τη γιορτή των γενεθλίων της. "Η τυχερή Harper θα συναντήσει μια πραγματική πριγκίπισσα στο παλάτι," έγραψε ο David στο Instagram.

"Χρόνια πολλά στην μικρή μας νεαρή κυρία..Ένα τόσο ξεχωριστό κορίτσι που φέρνει τόση χαρά στις ζωές μας..Χαρούμενα 6α γενέθλια (δεν το πιστεύω πως είσαι ήδη 6) να έχεις την πιο υπέροχη μέρα σε αγαπάμε όμορφη κυρία." Ωστόσο, ο David διευκρίνισε πως φυσικά το παλάτι δεν άνοιξε τις πόρτες του μόνο για την μικρή Harper. "Για να το ξεκαθαρίσω το παλάτι δεν άνοιξε τις πόρτες του για το γενέθλιο πάρτι της Harper, ήταν ένα tea party όπου εμείς και άλλοι ήμασταν καλεσμένη, οπότε ήταν ένα υπέροχο πράγμα να κάνω με τη μαμά μου, τη Harper, συν μερικές φίλες της από το σχολείο.. Ήταν τιμή μας που ήμασταν εκεί.. Υπέροχο tea party.." εξήγησε ο Beckham.

 

Lucky Harper meeting a real life princess at the Palace x ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.