CELEBRITIES

O Shia LaBeouf συνελήφθη και αυτή ήταν η (άσχημη) αντίδρασή του


Αφροδίτη Σακκά

12 Ιουλίου 2017

shialabeouf.jpg

Διαβάστε εδώ: H αποκάλυψη του Jay-Z για τη σχέση του με τη Beyonce

Μετά το περιστατικό, κυκλοφόρησε ένα ακατάλληλο video το οποίο δείχνει τη δημόσια σύλληψη του 31χρονου ηθοποιού και τη συμπεριφορά του πριν και μετά. "Έχω δικαιώματα. Είμαι Αμερικάνος. Με συλλάβατε στο ξενοδοχείο μου επειδή έκανα τι, κύριε;" φαίνεται να λέει ο LaBeouf στην αρχή του video.

Όπως επιβεβαίωσε το E! News το Σαββατοκύριακο, η αστυνομία δήλωσε πως συνέλαβε τον LaBeouf "αφού προκάλεσε διαταραχές στο City Market" στη Savannah, όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα της ταινίας The Peanut Butter Falcon. Σύμφωνα με το E! News, ο ηθοποιός πλησίασε κάποιον που στεκόταν κοντά του και μετά έναν αστυνομικό και ζήτησε ένα τσιγάρο. Όταν δεν του έδωσαν, η αστυνομία είπε πως "προκάλεσε διαταραχή" και χρησιμοποίησε "χυδαία γλώσσα." Μετά αρνήθηκε να φύγει και έγινε "επιθετικός" προς τον αστυνομικό. Τότε έτρεξε σε ένα διπλανό γραφείο όταν ο αστυνομικός προσπάθησε να τον συλλάβει. Αργότερα, του πέρασαν χειροπέδες στο lobby του ξενοδοχείου.

Δείτε το video της σύλληψης. 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.