CELEBRITIES

To cast του Game of Thrones φωτογραφίζεται όπως δεν το έχετε ξαναδεί


Αφροδίτη Σακκά

12 Ιουλίου 2017

got.jpg

Διαβάστε εδώ: Αυτή η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones ανακαλεί μία εξωφρενική εμπειρία

Ο Αldrigde είναι γνωστός στη βιομηχανία ως ένας φωτογράφος μόδας που ξέρει πως να δημιουργεί το απόλυτο fashion forward συναίσθημα και στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχουμε ένα mix από ψυχεδέλεια, pop art και έναν μυστηριώδη ερωτισμό. Στις φωτογραφίες του Time, ο Aldridge συνδέει στοιχεία Αναγεννησιακών πορτραίτων με έντονη δόση ψυχεδέλειας και τον πλούτο του σατέν και του βελούδου.

Το τεύχος περιλαμβάνει, επίσης, συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και των δημιουργών της σειράς, με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα της 7ης σεζόν, στις 16 Ιουλίου, 2017. Το εντπωσιακό εξώφυλλο περιλαμβάνει τους Kit Harrington (Jon Snow), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Peter Dinklage (Tyrion Lannister) και Lena Heady (Cersei Lannister). Στο editorial του περιοδικού βρίσκονται επίσης και οι Maisie Williams (Arya Stark) και Sophie Turner (Sansa Stark).

Δείτε στη gallery μερικές από τις φωτογραφίες του Aldridge και βρείτε ολόκληρο το αφιέρωμα εδώ.

[gallery-717188]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.