CELEBRITIES

Πόσα χρήματα καλείται να πληρώνει μηνιαίως η Mel B στον πρώην σύζυγό της


Αφροδίτη Σακκά

17 Ιουλίου 2017

melanieb.jpg

Διαβάστε εδώ: H Mel B κάνει σοκαριστικές αποκαλύψεις για το σύζυγό της

Εκτός από την χρηματική καταβολή σε συζυγική υποστήριξη στον Belafonte, το δικαστήριο έδωσε εντολή στην τραγουδίστρια να πληρώσει 140.000 δολάρια σε δικηγορικές αμοιβές και σε εγκληματολογικά τέλη εκ μέρους του Belafonte, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που έλαβε το People.

Τον Απρίλιο, η Brown κατέθεσε προσωρινά περιοριστικά μέτρα κατά του πρώην της και τον κατηγόρησε για σωματική και συναισθηματική βία. Η Brown στην κατάθεσή της είπε πως "φοβόταν" για τη ζωή της και η κακοποίηση από τον Belafonte αυξήθηκε όταν η καριέρα της βρισκόταν σε άνοδο. Στην ίδια κατάθεση, η Brown ισχυρίζεται πως ο Belafonte προσέλαβε μία Γερμανίδα φοιτήτρια, τη Lorraine Gilles, ως την νταντά της κόρης τους και έστρεψε τις δύο γυναίκες εναντίον η μία της άλλης. Η Brown ισχυρίστηκε πως η σχέση του Belafonte με τη Gilles έγινε σεξουαλική και πως την άφησε έγκυο πριν απαιτήσει εκείνη να κάνει έκτρωση.

H Brown έλαβε περιοστικά μέτρα και για την Gilles τον Απρίλιο, αλλά η Gilles κατέθεσε μήνυση για δυσφήμηση, ισχυριζόμενη πως η εγκυμοσύνη της ήταν αποτέλεσμα one-night stand.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.