CELEBRITIES

Πρέπει να δείτε το εξώφυλλο της Nicole Kidman για το περιοδικό LOVE


Αφροδίτη Σακκά

17 Ιουλίου 2017

nicolekidman97681.jpg

Διαβάστε εδώ: Perennials: Οι γυναίκες άνω των 40 δεν έχουν πια ηλικία

Ξεχάστε τα σοβαρά, συντηρητικά looks που έχουν επιβληθεί στις γυναίκες του Hollywood άνω κάποιας ηλικίας. Η 50χρονη φοράει ένα κόκκινο, ολόσωμο μαγιό και ένα καουμπόϋκο καπέλο, σε συνδυασμό με ένα τζιν μπουφάν με faux fur επένδυση, να πέφτει κάτω απ' τους ώμους και δείχνει πιο υπέροχη από ποτέ.

 

HAPPY Friday LOVE Bugs ???? #nicolekidman looking absolutely drop dead in the new issue of @thelovemagazine #goals #thisis50

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylee Heath (@kyleeheathhair) στις

Σε ένα teaser της συνέντευξης, η Kidman κάνει δεύτερες σκέψεις για την απόφασή της να δείξει μία πλευρά του εαυτού της που δεν έχουμε συνηθίσει από εκείνη τα τελευταία χρόνια. "Σκεφτόμουν αυτή τη φωτογράφηση μετά. Σκεφτόμουν, τι έκανα; Τρελάθηκα! Πώς είναι οι φωτογραφίες; Μοιάζω τρελή;"

Η Αυστραλέζα ηθοποιός βιώνει μία αναγέννηση σε πολλούς τομείς αυτή τη χρονιά, με τον ρόλο της στη σειρά Big Little Lies που της χάρισε μία υποψηφιότητα στα Emmys, αλλά και στην ταινία της Sofia Coppola, The Beguiled, που χάρισε στη σκηνοθέτιδα το βραβείο Καλύτερης Σκηνοθέτη.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.