CELEBRITIES

To date night της Amal και του George Clooney παίρνει 10 με τόνο


Αφροδίτη Σακκά

20 Ιουλίου 2017

georgeamal.jpg

Διαβάστε εδώ: Πώς είναι η Amal και ο George Clooney μετά τη γέννηση των διδύμων

Η Amal έδειχνε ιδιαίτερα λαμπερή, φορώντας ένα κίτρινο, midi φόρεμα και πλατφόρμες με λουράκια, ενώ ο George εμφανίστηκε με ένα τζιν παντελόνι και λευκό πουκάμισο. Εδώ και λίγο καιρό, το ζευγάρι κάνει διακοπές στο Lake Como, όπου βρίσκεται το εξοχικό σπίτι του Clooney (και ήταν το μέρος που γνωρίστηκαν πρώτη φορά).

"Όλοι ήταν τόσο ενθουσιασμένοι που είδαν την Amal και τον George σε δείπνο," είπε ένας παρατηρητής που βρισκόταν στο σημείο, στο People. "Πήραν πολλές αγκαλιές και πολλή αγάπη. Η Αmal έδειχνε υπέροχη και ούτε λίγο κουρασμένη. Χαμογελούσε συνεχώς και έδειχνε τόσο χαρούμενη."

Ο ηθοποιός και η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εθεάθησαν να προσγειώνονται στο Μιλάνο νωρίτερα αυτόν τον μήνα, μαζί με τα νεογέννητα δίδυμα. Η οικογένεια αποβιβάστηκε από το ιδιωτικό τους jet, με τον George να κρατάει το παιδικό καρότσι. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκαν δημόσια μετά τη γέννηση των παιδιών τους.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.