CELEBRITIES

H πρώτη φωτογραφία από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της πριγκίπισσας Diana


Αφροδίτη Σακκά

20 Ιουλίου 2017

diana85161.jpg

Διαβάστε εδώ: Δείτε σπάνιες φωτογραφίες της Diana που είχε βγάλει ο πρίγκιπας William

Σύμφωνα με τον executive producer του ντοκιμαντέρ, Nick Kent, η λόγος που η συγκεκριμένη φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε για το poster είναι το ότι "αντικατοπτρίζει πως σε αυτήν την ταινία, για πρώτη φορά, οι δύο γιοι της Diana μιλούν ανοιχτά και εκτενώς για το πώς ήταν σαν μητέρα. Όπως επιβεβαιώνουν οι κοντινοί φίλοι της Diana, μόνο με τους γιούς της ένιωθε πως μπορούσε να είναι ο εαυτός της."

O σκηνοθέτης, Ashley Gething, δήλωσε στο BAZAAR.com πως "Δείχνει την ανεπισημότητα, οικειότητα, διασκέδαση και το γέλιο που χαρακτήριζε τη σχέση των Πριγκίπων με τη μητέρα τους."

Στο trailer για το ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα, ο William και ο Harry φαίνονται να ξεφυλλίζουν ένα album με φωτογραφίες που είχε φτιάξει η μητέρα τους. "Ήταν πολύ ανεπίσημη και πραγματικά απολάμβανε το γέλιο και τη διασκέδαση," λέει ο William, ενώ ο Harry σημειώνει, "ήταν μία από τους πιο άτακτους γονείς." O Gething ανέφερε το BAZAAR.com πως ήταν "πολύ συγκινητικό" που είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τη Diana με τους δύο γιους της. "Και οι δύο Πρίγκιπες προλόγισαν στις συνεντεύξεις τους πως ήταν πολύ δύσκολο να θυμηθούν πτυχές της παιδικής τους ηλικίας -η επίδραση του πένθους τους ήταν να μπλοκάρουν το παρελθόν- αλλά κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων θυμήθηκαν πολλές αναμνήσεις. Ένιωσα πως θυμόντουσαν και ανακαλούσαν, ίσως για πρώτη φορά," συμπλήρωσε.

To Diana, Our Mother πρόκειται να κυκλοφορήσει τη Δευτέρα, 24 Ιουλίου.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.