CELEBRITIES

Ο Tyga αποκάλυψε γιατί δεν θα ξαναγίνει ο σύντροφος της Kylie Jenner


21 Ιουλίου 2017

abaca-506267-009.jpg

Παρ’ όλα αυτά, ο γνωστός rapper μίλησε για μία ακόμα φορά για την πρώην αγαπημένη του - η σχέση τους ήταν ιδιαίτερα θυελλώδης άλλωστε, τονίζοντας όμως πως μάλλον δε θα τα ξανάβρισκαν στο άμεσο μέλλον.

Σε συνέντευξη που έδωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή The Breakfast Club, φρόντισε να αποκαλύψει τον λόγο του χωρισμού τους, ο οποίος είναι κάπως κλισέ όταν έχουμε να κάνουμε με τέτοιες περιπτώσεις και δεν είναι άλλο από το ότι οι δυο τους βρίσκονταν σε διαφορετική φάση στη ζωή τους.
«Έχω μέσα μου πολλή αγάπη για εκείνη αλλά δεν υπάρχει έρωτας πια. Όταν είσαι με κάποιον, ο πρώτος χρόνος είναι πάντα μαγικός, μετά όμως αρχίζεις να συνειδητοποιείς πολλά άσχημα».

Παπαράτσι έπιασε την Kylie Jenner με το νέο αγαπημένο της

Πολλές διαφορές ανάμεσά τους είχαν να κάνουν με τη διαφορά ηλικίας που είχαν οι δυο τους (εκείνος είναι 27 και εκείνη 19) αλλά και με το πώς διαχειρίζονταν τη διασημότητά τους. «Νομίζω έπαιξαν ρόλο πολλοί εξωτερικοί άνθρωποι όπως και το γεγονός ότι είναι πολύ μικρή και δεν έχει την κατάλληλη αντίληψη. Εγώ είμαι μεγαλύτερος και μπορώ το να διαχειριστώ καλύτερα, εκείνη όμως που μεγάλωσε και όπως μεγάλωσε, θεωρούσε πως η εικόνα της είναι το παν. Είχε δηλαδή έναν σωρό κόσμο να θέλουν πράγματα από εκείνη και παράλληλα έπρεπε να εξελίσσεται ως μια νεαρή γυναίκα».

Βέβαια, μεγάλο πρόβλημα ήταν και η συνεχής ενασχόληση της Kylie με τα social media και το Snapchat. «Μου αρέσει να διατηρώ ένα μυστήριο και ξέρω πως αυτός είναι ο τρόπος της για να βγάζει χρήματα». Μέσα σε όλα έθιξε και το θέμα του ρατσισμού, λέγοντας πως γενικότερα ο κόσμος και τα media δεν θέλει να βλέπει rappers με τέτοιες γυναίκες, ειδικά νεαρές και λευκές.

Αυτά είπε σε γενικές γραμμές, συνοψίζοντας πως «Όταν ήταν ωραία, ήταν ωραία. Όταν ήταν άσχημα, ήταν άσχημα», λέγοντας πως δεν κρατάει καμία κακία προς εκείνη και τον φημολογούμενο νέο σύντροφό της, Travis Scott.

Πολύ Σουηδός μας βγήκε ο Tyga τελικά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.