CELEBRITIES

H Charlize Theron μιλάει για τον αλκοολικό πατέρα της και τη δολοφονία του, από τη μητέρα της


TSVIGKOU

25 Ιουλίου 2017

20170724-zaf-l86-085.jpg
Σε συνέντευξη της με την Diane Sawyer το 2004, η Charlize μίλησε δημόσια για το πώς ο πατέρας της επέστρεψε στο σπίτι, μεθυσμένος, όταν εκείνη ήταν μόλις 15 και η μητέρα της τον πυροβόλησε. Το δικαστήριο είχε αποφανθεί ότι ήταν σε αυτοάμυνα. Αυτές τις ημέρες, όπου γίνεται το promo της νέας της ταινίας "Atomic Blonde", η Charlize μίλησε περισσότερο για το περιστατικό που βίωσε ως έφηβη, το οποίο ήταν ανυπέρβλητα φρικτό για την ίδια.
 
Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στο Howard Stern δήλωσε ότι πέρασαν αρκετά χρόνια για να ξεπεράσει το σοκ. "Απλώς προσποιήθηκα ότι δεν συνέβη. Δεν είπα τίποτα σε κανέναν - δεν ήθελα να πω σε κανέναν. Όποτε με ρωτούσε κάποιος, έλεγα ότι ο μπαμπάς μου πέθανε σε τροχαίο ατύχημα. Ποιος θέλει να πει αυτή την ιστορία; Κανείς δεν θέλει να πει αυτή την ιστορία."

Από τη μία υπήρχε ο φόβος για τις αντιδράσεις των άλλων που την εμπόδιζαν να μιλήσει ελεύθερα για την τραγωδία. "Δεν ήξερα πώς θα αντιδράσουν σε αυτό", είπε. "Και δεν ήθελα να νιώθω σαν θύμα. Πάλεψα με αυτό για πολλά χρόνια μέχρι που άρχισα να αναζητώ τη θεραπεία".

Ξεκίνησε να ζητάει βοήθεια για θεραπεία όταν ήταν περίπου 30, πέρασαν πάνω από 10 χρόνια όπου η ίδια απέφευγε να αντιμετωπίσει όλα τα τραύματά της.

Και αυτό που ουσιαστικά έμαθε ήταν ότι παρόλο που η ίδια η δολοφονία ήταν τραυματική, στην πραγματικότητα πιο σκληρό για εκείνη ήταν το καθημερινό άγχος και ο φόβος της συμβίωσης με έναν αλκοολικό, καταχρηστικό πατέρα.

"Νομίζω ότι αυτό που με επηρέασε περισσότερο για την ενήλικη ζωή μου, από όλα όσα βίωσα στην παιδική μου ηλικία ήταν η καθημερινότητα με έναν αλκοολικό που ξυπνούσα χωρίς να γνωρίζω τι θα συμβεί. Και χωρίς να γνωρίζω πώς θα κυλούσε η μέρα μου και ότι όλα ήταν στην κρίση ενός άλλου, του πατέρα μου αν θα έπινε ή όχι. 

Έχω μια απίστευτη μητέρα ... Είναι μια τεράστια έμπνευση στη ζωή μου. Ποτέ δεν αναζήτησε θεραπεία. Είναι μία μητέρα που απλά ήθελε να σώσει το παιδί της από όλα όσα ζούσε. Η φιλοσοφία της, αυτό που πίστευε και έλεγε ήταν ότι: "Αυτό είναι φρικτό. Αναγνωρίστε ότι αυτό είναι φρικτό. Τώρα κάνετε μια επιλογή. Αυτό θα σας καθορίσει; Θα βουτήξετε ή θα κολυμπήσετε;"

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.