CELEBRITIES

Η Gal Gadot πιστεύει ότι το burger κάνει καλό στην ψυχή μας


TSVIGKOU

25 Ιουλίου 2017

galgadot.jpg

Με ένα scroll down στο instagram της και μία μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, δεν είναι δύσκολο να ανακαλύψουμε τις διατροφικές της συνήθειες. 

Η ίδια έχει δηλώσει ότι θέλει να μάθει τις κόρες της να τρέφονται σωστά και υγιεινά, γι'αυτό η ημέρα τους ξεκινάει πάντα με ένα full breakfast ή αλλιώς ένα γεμάτο πρωινό. 

 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

Η ημέρα λοιπόν ξεκινάει με φρούτα, αυγά, καφέ για την ίδια και ανάλογα τρώνε και οι μικρές της κόρες. Like mother...like daughter που λένε και οι Αμερικάνοι!
 

"Θέλω να της μάθω ότι αυτό που κάνει[η 5χρονη κόρη της Alma] και τροφοδοτεί το σώμα της, είναι για το καλό της", δήλωσε η Gadot στο Marie Claire UK. "Φτιάχνουμε smoothies το πρωί με μαϊντανό, σέλινο, πράσινα μήλα και τζίντζερ - βασικά, πετάμε στον αποχυμωτή ό,τι έχουμε".

Σε ανάλογο healthy mood είναι και τα snacks που καταναλώνουν μέσα στην ημέρα.

 

 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

Τα snacks της, κατά τη διάρκεια της ημέρας περιλαμβάνουν φρέσκα φρούτα, λαχανικά και toasts από αβοκάντο.

Η ίδια επιπλέον γνωρίζει την πολύτιμη αξία της πρωτεϊνης και των λαχανικών. 

 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

«Τρώω πολύ ψάρι και κοτόπουλο και φροντίζω όπερίπου το 30-40% της οικογενειακής διατροφής μας να περιλαμβάνει μαγειρεμένα ή ωμά λαχανικά», δήλωσε στο Marie Claire UK.

Ωστόσο πέρα από όλα αυτά η Gal δε λέει όχι και στα λιπαρά.

 

A post shared by JaronVarsano (@jaronvarsano) on

Ακόμα και η Wonder Woman δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτά τα γεύματα. H Gadot δε στερείται φαγητά όπως τα μπιφτέκια, το παγωτό, τη σοκολάτα. Ωστόσο πάντα διατηρεί τον έλεγχο στην ποσότητα. Μάλιστα έχει αναφέρει χαρακτηριστικά ότι τα burgers κάνουν καλό στην ψυχική της υγεία.

"Είμαι foodie και μου αρέσει να δοκιμάζω φαγητό, αλλά ταυτόχρονα βλέπω το φαγητό ως καύσιμο και θέλω να δώσω το καλύτερο στο σώμα μου. Δεν περιορίζω τον εαυτό μου, μπορώ να φάω τα πάντα, είναι θέμα μετρήσεων και ποσότητας φαγητού, απλά δώστε στο φαγητό και στον εαυτό σας το σεβασμό που αξίζουν και απολαύστε κάθε γεύμα σας. "

Τέλος πίνει νερό για να εξισορροπήσει το σύστημά της.

 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on


"Προσπαθώ να τρώω υγιεινά", έχει αναφέρει στο E! Online. "Αλλά μερικές φορές όμως, όταν τρώω cheeseburgers, κάνο καλό στην ψυχή μου, φροντίζω να εξισορροπώ τα πάντα, πίνοντας τόνους νερού".

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.