CELEBRITIES

Η Angelina Jolie μόλις μίλησε για το τέλος του γάμου της με τον Brad Pitt


27 Ιουλίου 2017

angelina-jolie.jpg

Η συνέντευξη περιλαμβάνει πολλές άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή του ζευγαριού, όπως για παράδειγμα ότι ο Pitt ήταν εκείνος που έπεισε την Jolie να αποκτήσουν τα τρία βιολογικά τους παιδιά, και στοιχεία για τη σχέση τους που πραγματικά μας εκπλήσσουν, οπως το ότι η Jolie δεν ξέρει τίποτα από διακόσμηση και πως όλο αυτό το κομμάτι ήταν του Brad. Πέρα ωστόσο από αυτές τις χαριτωμένες πληροφορίες, η Jolie επιτέλους μιλάει και για το διαζύγιο τους.

"Τα πράγματα πήγαν άσχημα", δήλωσε στο περιοδικο. "Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη...Τα πράγματα έγιναν "δύσκολα". Ενώ παραδέχθηκε πως ποτέ δεν είχαν ένα κακό lifestyle, και αυτός δεν ήταν ο λόγος χωρισμού τους.

"Όλοι μας τώρα βρισκόμαστε σε μια φάση που προσπαθούμε να γίνουμε καλά από αυτά που γέμισαν το ποτήρι", λέει με τρόπο που σηκώνει αποκρυπτογράφηση. "Τα παιδιά δεν προσπαθούν να γίνουν καλά από το διαζύγιο. Προσπαθούν να γίνουν καλά από καταστάσεις της ζωής".

Πέρα από αυτή της την ατάκα, όλες οι υπόλοιπες, που αφορούσαν τον πρώην σύζυγό της, κινήθηκαν σε διπλωματικό mood: "Νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον και νοιαζόμαστε και για την οικογένειά μας, και οι δύο δουλεύουμε με ένα κοινό στόχο", εξήγησε στο Vanity Fair, προσθέτοντας πως δε θέλει κανείς να νιώθει άσχημα για εκείνη. "Ανησυχούσα πάρα πολύ για τη μητέρα μου, καθώς μεγάλωνα - πάρα πολύ. Δεν θέλω τα παιδιά μου να ανησυχούν για μένα. Νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό να κλαίω στο μπάνιο και όχι μπροστά τους. Πρέπει να ξέρουν ότι όλα θα πάνε καλά, ακόμα και αν δεν είσαι σίγουρος γι αυτό".

Δείτε ακόμα τη μεταμόρφωση της Angelina Jolie από νεαρή στάρλετ σε παγκόσμια φιλάνθρωπο

[gallery-702494]

Και τους βασικούς κανόνες ομορφιά της

[gallery-716460]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.