CELEBRITIES

H Angelina Jolie απαντά στις κατηγορίες σχετικά με τις αμφιλεγόμενες οντισιόν σε παιδιά


Αφροδίτη Σακκά

1 Αυγούστου 2017

jolie.jpg

Διαβάστε εδώ: Παράλυση Bell: Τι είναι η ασθένεια που χτύπησε την Angelina Jolie

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, έδωσε πρόσφατα μία συνέντευξη στο Vanity Fair, όπου αναφέρει πως για να βρει το παιδί που θα έπαιζε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο "First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers," η Jolie αναζήτησε παιδιά που είχαν βιώσει κακουχίες και οι διευθυντές casting "έφτιαξαν ένα παιχνίδι, ιδιαίτερα τρομακτικό όταν το συνειδητοποιείς: έβαλαν χρήματα πάνω στο τραπέζι και ζήτησαν από το παιδί να σκεφθεί κάτι για το οποίο θα χρειαζόταν τα χρήματα και μετά να τα αρπάξει. Ο σκηνοθέτης μετά θα υποκρινόταν πως έπιανε το παιδί και το παιδί θα έπρεπε να σκεφτεί ένα ψέμα."

Το περιοδικό έγραψε πω η Jolie είπε ότι η Sareum Srey Moch, το κοριτσάκι που πήρε τον ρόλο, "ήταν το μόνο παιδί που κοιτούσε τα χρήματα για πολλή, πολλή ώρα," και πως "όταν την ρώτησαν αργότερα τι ήθελε να χρήματα, είπε πως ο παππούς της είχε πεθάνει και πως δεν είχαν αρκετά χρήματα για μία όμορφη κηδεία."

Η Jolie στη δήλωσή της στη Huffington Post το Σαββατοκύριακο που πέρασε, είπε πως "λήφθηκαν όλα τα μέτρα για να βεβαιωθεί η ασφάλεια, η άνεση και η υγεία των παιδιών από τις οντισιόν, μέχρι την παραγωγή και το παρόν," αλλά και το ότι το "παιχνίδι" της οντισιόν ήταν ένας αυτοσχεδιασμός βασισμένος σε μία σκηνή της ταινίας.

Είπε επίσης πως τα χρήματα που χρησιμοποιήθηκαν δεν ήταν αληθινά και πως γονείς, κηδεμόνες και συνέταιροι μη κυβερνητικών οργανώσεων, όπως και γιατροί, ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια των οντισιόν και των γυρισμάτων.

"Είμαι αναστατωμένη που μία άσκηση προσποίησης σε έναν αυτοσχεδιασμό, από μία σκηνή μέσα από την ταινία, σχολιάστηκε γραπτώς σαν να ήταν πραγματικό σενάριο," είπε η Jolie. "Η αναφορά πως πάρθηκαν πραγματικά χρήματα από ένα παιδί κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν είναι λάθος και τρομακτική. Θα είχα εξοργιστεί αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο."

Το First They Killed My Father είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία και πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.