CELEBRITIES

H Βlake Lively αποκαλύπτει κάτι που δεν ξέραμε για τον Ryan Reynolds


1 Αυγούστου 2017

blakelively.jpg

Διαβάστε εδώ: H Blake Lively έβγαλε έναν συγκινητικό λόγο για την παιδική πορνογραφία

Η ηθοποιός ισχυρίστηκε πως οι ιστορίες που γράφει ο Reynolds στα social media για τις δύο τους κόρες είναι εντελώς ψεύτικες. "Θα μπορούσε να δουλεύει για το Enquirer," είπε η Lively στο περιοδικό Glamour. "Όταν λέει 'η κόρη μου' ποτέ, μα ποτέ δεν μιλάει για εκείνη. Όλα είναι ένα φτιαχτό σενάριο." Συνέχισε, λέγοντας: "Θα μου τα διαβάσει μερικές φορές για να με κάνει να γελάσω. Αλλά είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί του όταν τα γράφει αυτά. Εννοώ, είμαι ερωτευμένη μαζί του τον περισσότερο καιρό και ειδικά με αυτά."

Μπορεί η Lively να είπε πράγματι πως είναι ερωτευμένη με τον σύζυγό της "τον περισσότερο καιρό" αλλά υπάρχει σκοπός πίσω απ' τα λεγόμενά της.

"Είπα 'τον περισσότερο καιρό' γιατί αν πω 'είμαι πάντα τόσο ερωτευμένη μαζί του" μετά θα βιώσω αυτή τη δυσπιστία, 'Η ζωή της είναι τόσο υπέροχη, είναι τόσο τέλεια.' Οπότε είναι ο αμυντικός μηχανισμός μου," εξήγησε η ηθοποιός.

 

Εμείς, βέβαια, συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως είναι το πιο γλυκό ζευγάρι του Hollywood!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.