CELEBRITIES

O λόγος που η Jessica Chastain δεν βάφει σχεδόν ποτέ τα μαλλιά της


Αφροδίτη Σακκά

3 Αυγούστου 2017

jessica.jpg

Διαβάστε εδώ: Τι ενόχλησε την Τζέσικα Τσάστεϊν στις Κάννες

Τα κατακόκκινα φυσικά μαλλιά της Chastain είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει -ωστόσο, ξεκίνησε να τα αγαπά και να τα αποδέχεται στο Γυμνάσιο. "Σαν παιδί, δεν ήθελα να είμαι διαφορετική -ήθελα να μοιάζω με τους υπόλοιπους γιατί δεν ήθελα να με απομονώσουν," εξηγεί. "Με κορόιδευαν επειδή είχα κόκκινα μαλλιά, επειδή είχα φακίδες. Αλλά για ότι διαφορετικό έχεις για το οποίο σε κοροϊδεύουν, αυτό θα αγαπάς το μέλλον. Αν ήθελα να βάψω τα μαλλιά μου, μπορούσα, αλλά συνειδητοποίησα πως αυτή είμαι και οι διαφορές μου [με κάνουν] ξεχωριστή."

Η Chastain ξέρει πως η αλλαγή χρώματος στα μαλλιά μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην εικόνα κάποιου, ωστόσο, το βαρύ πρόγραμμά της δεν αφήνει χώρο για συνεχείς βαφές για τη διατήρηση του χρώματος, όπως αναφέρει στο Refinery29. Η σπάνιες περιπτώσεις που θα εμφανιστεί χωρίς το φυσικό της χρώμα, θα είναι μόνο για τις ανάγκες κάποιου ρόλου.

"Ξέρεις τι με αλλάζει πραγματικά; Τα σκούρα μαλλιά," είπε η Chastain. "Τα έβαψα σκούρα για το Molly's Game, Mama και Crimson Peak. Αυτές ήταν οι φορές που με άλλαξαν περισσότερο. Πράγματα που δεν προσέχω ποτέ στον εαυτό μου, όπως το πόσο ανοιχτά είναι τα μάτια μου, εμφανίζονται από το πουθενά. Όταν συμβαίνει η οποιαδήποτε αλλαγή όσον αφορά τον χαρακτήρα, το πρόσωπό σου αρχίζει να παίρνει τη μορφή αυτού του χαρακτήρα," συμπλήρωσε η Chastain στο Refinery29.

 

Gallery: Δείτε ακόμα τις hairstyle επιλογές για medium length μαλλιά

[gallery-717035]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.