CELEBRITIES

«O Παβαρότι που αγάπησα»: ο τενόρος με τα μάτια της γυναίκας του


3 Αυγούστου 2017

luciano.jpg

«Εχουν περάσει δέκα χρόνια αλλά ο Λουτσιάνο μου λείπει πάντα πολύ», λέει η Mαντοβάνι μιλώντας στην Cοrriere della Sera. Oλα σε αυτό το σπίτι θυμίζουν τον μεγάλο τενόρο. «Το πιο σημαντικό δωμάτιο του σπιτιού για εκείνον ήταν η κουζίνα. Είχαμε πάντα πολλούς καλεσμένους και δεν έπρεπε να λείπει τίποτε. Αντίθετα, όλα ήταν εις διπλούν» λέει και δείχνει δύο ψυγεία, δύο κουζίνες και δύο πλυντήρια πιάτων στον χώρο που ακόμα βρίσκεται η κουζίνα, βαμμένη σε χρώμα κίτρινο. «Ηταν το αγαπημένο του χρώμα, εκείνο του ήλιου».

Στον τοίχο μερικά παιδικά σχέδια. «Τα ζωγράφισε η Αλίτσε (κόρη του Παβαρότι και της Μαντοβάνι – ο τενόρος είχε άλλα τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο με την Αντουα Βερόνι). «Ζωγραφίζανε μαζί, ήταν ένα από τα πράγματα που ακόμα της θυμίζει τον πατέρα της». Σήμερα η Αλίτσε είναι μαθήτρια του κλασικού λυκείου και – κατά δήλωση της μητέρας της – αγαπά ιδιαίτερα τα αρχαία ελληνικά. Η Αλίτσε ήταν μόλις τεσσεράμιση ετών όταν έχασε τον πατέρα της από καρκίνο στο πάγκρεας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.