CELEBRITIES

Η Hilary Duff απάντησε σε όλους όσους σχολίασαν το κορμί της


5 Αυγούστου 2017

abaca-375785-017.jpg

 

 

"Ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία για να στείλω ένα μήνυμα σε όλα τα νέα κορίτσια, τις γυναίκες και τις μητέρες όλων των ηλικιών. Απολαμβάνω τις διακοπές με το γιο μου, μετά από μία δύσκολη περίοδο γυρισμάτων που με κράτησαν μακριά του για μεγάλο χρονικό διάστημα, τους τελευταίους μήνες. Αφού τα περιοδικά και τα sites θέλουν να μοιράζονται τις...ατέλειες των celebrities, δείτε με! Τις έχω κι εγώ. Αυτό το σώμα μου χάρισε το ωραιότερο δώρο της ζωής μου, τον Luca πριν πέντε χρόνια.


Το Σεπτέμβρη γίνομαι 30 και το σώμα μου είναι υγιές και μου επιτρέπει να πάω εκεί που θέλω και πρέπει. Κορίτσια, ας είμστε υπερήφανες για όσα έχουμε και ας σταματήσουμε επιτέλους να σπαταλάμε χρόνο, με το να ευχόμαστε να ήμασταν κάποιες άλλες, διαφορετικές, καλύτερες, αψεγάδιαστες. Εσείς αγόρια-ξέρετε καλά ποιοι είστε-ξέρετε καλύτερα από τον καθένα να καταστρέφετε καλές στιγμές και σα να μην έφτανε αυτό τώρα καταλήγετε να κατακρίνετε γυναικεία κορμιά."

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.