CELEBRITIES

Το βίντεο της Sinead O’Connor δημιουργεί ανησυχίες για τη ζωή της


8 Αυγούστου 2017

abaca-125190-08.jpg

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα βίντεο 12 λεπτών, όπου αποκαλύπτει ότι μένει μόνη της σε ένα δωμάτιο μοτέλ, για το οποίο πληρώνει $70 τη βραδιά στο Νιού Τζέρσεϊ και ισχυρίζεται ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει.

"Ζω σε ένα δωμάτιο μοτέλ στο Νιού Τζέρσεϊ. Είμαι μόνη μου, δεν υπάρχει κανείς στη ζωή μου εκτός από τον ψυχίατρό μου - ο οποίος είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο και με λέει ήρωα - δεν υπάρχει κάτι άλλο που να με κρατάει ζωντανή αυτή τη στιγμή... και αυτό με κάνει να νιώθω τόσο χάλια. Θέλω όλοι να ξέρετε τι μου συμβαίνει...γι' αυτό γυρίζω αυτό το βίντεο" είναι κάποια από τα λόγια της Sinead O'Connor.
"Η πνευματική ασθένεια δεν είναι όπως τα ναρκωτικά, ουσιαστικά δεν την ενδιαφέρει το ποιος είσαι και το χειρότερο είναι αυτό που σου αφήνει. Ξαφνικά όλοι όσοι υποτίθεται ότι σε αγαπάνε και σε φροντίζουν σου συμπεριφέρονται σα να είσαι σκουπίδι. Είναι σαν κυνήγι μαγισσών.
Αν ήταν στο χέρι μου θα είχα φύγει. Θα πήγαινα να βρω τη μητέρα μου... γιατί τα τελευταία δύο χρόνια περπατώ μόνη μου σε αυτό τον κόσμο σαν τιμωρία γιατί έχω ψυχολογικό πρόβλημα και εκνευρίζομαι γιατί κανείς δεν με φροντίζει."

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Oprah, το 2007 η διάσημη τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και πως πριν της γίνει η διάγνωση είχε σκεφτεί να δώσει τέλος στη ζωή της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.