CELEBRITIES

Chris Pratt - Anna Faris: Αποκαλύφτηκε ο λόγος του χωρισμού τους


9 Αυγούστου 2017

abaca-504105-031.jpg

Ο Chris Pratt και η Anna Faris άφησαν τους πάντες με το στόμα ανοιχτό όταν ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, με τους fans τους ανά τον κόσμο να μην μπορούν να το συνειδητοποιήσουν. Οι δυο τους αποτελούσαν ένα ζηλευτό ζευγάρι που έμοιαζε πολύ καλό για να είναι αληθινό και να που τελικά, δεν κατάφεραν να σώσουν τη σχέση τους.

Από τη στιγμή της ανακοίνωσης, μεγάλο μερίδιο των θαυμαστών τους κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο και μάλιστα όχι όποιο κι όποιο, αλλά καταδεικνύουν τη Jennifer Lawrence ως βασική υπαίτια. Η Lawrence και ο Pratt έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και η σχέση μεταξύ τους είναι ιδιαίτερα στενή, κάτι που οδήγησε σε γρήγορα και εύκολα συμπεράσματα, τα οποία όμως μάλλον δεν ισχύουν.

Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον των δύο ηθοποιών, η βασική αιτία της λήξης αυτού του γάμου είναι το γεγονός πως οι δυο τους δεν είχαν το ίδιο όραμα ως προς το μέλλον της οικογένειάς τους, μακροπρόθεσμα.

Από την πλευρά της, η γνωστή κωμικός επιθυμεί μια παραδοσιακή οικογένεια που θα περνάει περισσότερο χρόνο μαζί ενώ μακριπρόθεσμα θα ήθελε να κάνει και άλλα παιδιά - έχουν ήδη έναν 4χρονο. Από την άλλη ο γοητευτικός ηθοποιός αυτή τη στιγμή είναι εντελώς αφοσιωμένος στην καριέρα του, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει εκτοξευθεί, επομένως το παραπάνω σενάριο δεν υπάρχει στα άμεσα σχέδιά του. Όταν το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2009, η Faris ήταν πολύ πιο γνωστή και επιτυχημένη σε σχέση με τον Pratt, κάτι που πλέον δεν ισχύει μιας και ο ίδιος θεωρείται από τους πιο περιζήτητους πρωταγωνιστές του Hollywood αυτή τη στιγμή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.