CELEBRITIES

Ο George Clooney έκανε το σπίτι του φρούριο


12 Αυγούστου 2017

20160512-zaf-f84-115.jpg

Μαζί με το ευχάριστο αυτό γεγονός έρχεται και το άγχος, καθώς οι δύο διάσημοι γονείς θέλουν να προστατεύσουν όσο περισσότερο και πιο αυστηρά γίνεται τα νεογέννητα παιδάκια τους.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο γοητευτικός ηθοποιός έχει αποφασίσει να πάρει μέτρα ασφαλείας που θα ζήλευε και ο James Bond. Προκειμένου να διαφυλάξουν την ιδιωτικότητα των σπιτιών τους σε Los Angeles, Βρετανία και Ιταλία, οι δύο stars έχουν επσιτρατεύσει την πιο ενισχυμένη ομάδα προσωπικής φύλαξης ενώ έχουν προσθέσει συστήματα 24ωρης παρακολούθησης, αλεξίσφαιρους τοίχους και δωμάτια πανικού.

Στο περιβάλλον του ζευγαριού άλλωστε είναι γνωστό πως η επώνυμη δικηγόρος ανησυχεί τρομερά για την ασφάλεια των διδύμων, ειδικά μετά το πρόσφατο περιστατικό με τους paparazzi που κατάφεραν να δημοσιοποιήσουν φωτογραφίες τους με τα μωρά και μάλιστα να τις κάνουν εξώφυλλο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.