CELEBRITIES

Η Cindy Crawford αποκάλυψε τι θα έκανε αν δεν ήταν μοντέλο


Αφροδίτη Σακκά

15 Αυγούστου 2017

cindy.jpg

Διαβάστε εδώ: Aυτή τη συμβουλή δίνει η Cindy Crawford στην κόρη της

Το 51χρονο supermodel είναι η πιο πρόσφατη celebrity που εμφανίζεται στα πασίγνωστα πλέον videos της Vogue με τις 73 ερωτήσεις, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ήταν η τελειόφοιτος που εκφώνησε τον αποχεραιτιστήριο λόγο στο σχολείο της. Συγκεκριμένα, η Crawford δήλωσε πως αν δεν είχε γίνει μοντέλο, πιθανότατα για είχε γίνει δασκάλα.

Και το παραπάνω δεν είναι το μόνο απρόσμενο πράγμα που αποκάλυψε, αφού επιβεβαίωσε πως έχει μοιραστεί τυχαία ένα κρεβάτι με τον George Clooney, ρίχνοντας την ευθύνη στην τεκίλα Casamigos, όπου ιδρυτές της εταιρείας είναι ο σύζυγός της, Rande Gerber και ο George Clooney. Φυσικά και το γεγονός δεν ήταν ερωτικού περιεχομένου, αφού η Crawford δηλώνει πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγό της, εξηγώντας, μάλιστα, πως το κλειδί της ευτυχίας της με τον Gerber είναι πως "στην πραγματικότητα αρέσει ακόμα ο ένας στον άλλον πολύ και περνούν πολύ χρόνο μαζί."

Η Cindy μίλησε επίσης για το αγαπημένο της πράγμα σχετικά με τη μητρότητα, αλλά και τη θετική πλευρά του να χτίζεις την καριέρα σου πριν το Instagram. Δείτε το video της Vogue παρακάτω, με bonus την εμφάνιση της κόρης της, Kaia Gerber.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.