CELEBRITIES

H Kate Middleton απαγορεύεται να υπογράψει αυτόγραφα


Αφροδίτη Σακκά

16 Αυγούστου 2017

kate52953.jpg

Διαβάστε εδώ: To κολιέ της Kate Middleton είναι κρυφά φόρος τιμής στην πριγκίπισσα Diana

Από το να χαιρετά το κοινό και να τους δίνει το χέρι, μέχρι να συζητά με προεδρικούς αξιωματούχους, η Kate δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να αφιερώνει χρόνο στους κατοίκους, να μιλά μαζί τους για τα παιδιά της ή να δείχνει ενθουσιασμό όταν την ξεναγούν στο Μουσείο Φυσικής ιστορίας, παραδείγματος χάρη.

Ωστόσο, σε συνδυασμό με το γεγονός πως η βασιλική οικογένεια απαγορεύεται να τρώει συγκεκριμένα φαγητά όταν ταξιδεύει σε ξένες χώρες, υπάρχει ακόμα ένας όρος τον οποία η δούκισσα πρέπει να ακολουθεί ως μέλος της οικογενείας.

Σύμφωνα με την Express, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας απαγορεύεται να υπογράψουν αυτόγραφα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να πλαστογραφηθεί η υπογραφή τους.

Μπορεί να δέχονται φωτογραφίες, αρκουδάκια και σημειωματάρια για να υπογράψουν, αλλά έχει ζητηθεί σε όλους τους royals να αρνούνται όλα τα αυτόγραφα, με την απάντηση του πρίγκιπα Charles να είναι "Συγγνώμη, δεν μου επιτρέπουν να το κάνω αυτό."

Ενώ τα αυτόγραφα είναι απαγορευμένα για τη βασιλική οικογένεια, φαίνεται πως η βασίλισσα δεν είναι αντίθετη με το να βγάζουν selfies με τους fans τους. Και για να είμαστε ειλικρινείς, αν είχαμε την επιλογή αυτόγραφου και selfie με τον πρίγκιπα Harry, σίγουρα θα διαλέγαμε το δεύτερο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.