CELEBRITIES

Αυτό ήταν το δώρο του Travis Scott στην Kylie Jenner για τα γενέθλιά της


Αφροδίτη Σακκά

16 Αυγούστου 2017

kylie.jpg

Διαβάστε εδώ: Το party έκπληξη της Kylie από τους φίλους και την οικογένειά της

Όπως αναφέρεται στην Teen Vogue, την προηγούμενη Πέμπτη, η Jenner γιόρτασε τα γενέθλιά της με πολύ στιλ. Η οικογένειά της φρόντισε να υποδεχθεί τα 20 της χρόνια με ένα μεγάλο πάρτι έκπληξη που περιλάμβανε ένα άγαλμα του σώματός της από πάγο και μία τούρτα με το πρόσωπό της. Όπως ήταν αναμενόμενο, όλα τα αντικείμενα του πάρτι είχαν να κάνουν με την Kylie, μέχρι και τα χρυσά μπαλόνια με το όνομά της. Αλλά αυτό που συνέβη πριν τη μεγάλη έκπληξη, έκανε τους fans της Jenner να εκτιμήσουν τον ρομαντισμό.

Το E! News αναφέρει πως ο Travis Scott προσέλαβε ένα κουαρτέτο εγχόρδων για μία ρομαντική σερενάτα πριν η Jenner, οι φίλοι και η οικογένειά της παρακολουθήσουν μία prive προβολή της ταινίας Kidnap. Κάποια στιγμή, ωστόσο, ο Travis έδωσε το κολιέ στην Kylie και λίγο αργότερα εκείνη εθεάθη να το φοράει βγαίνοντας από την αίθουσα. Η Jenner δεν προσέφερε μία πιο κοντινή ματιά στο κομμάτι, αλλά χάρη στον σχεδιαστή του, Elliot Avianne, το κοινό κατάφερε να δει ολοκληρωμένο το αστραφτερό περιδέραιο.

Στη φωτογραφία του Avianne & Co. στο Instagram, το κολιέ περιλαμβάνει μία μεγάλη σειρά από διαμάντια και πέντε χρωματιστές πεταλούδες που είναι καλυμμένες από πολύτιμους λίθους. Συνολικά, το κομμάτι αποτελείται από διαμάντια 28 καρατίων και κοστίζει γύρω στις 60.000 δολάρια.

Όσο για τις πεταλούδες; Φαίνεται πως έχουν ιδιαίτερη σημασία για το ζευγάρι, αφού οι δύο τους έχουν ίδια tattoo στους αστραγάλους τους από μία μικρή πεταλούδα και σύμφωνα με τις φήμες, το τελευταίο κομμάτι του Scott με τίτλο "Butterfly Effect" προορίζεται για τη Jenner.

Μπορεί ούτε η Jenner, ούτε ο Scott να έχουν επιβεβαιώσει επίσημα τη σχέση τους, αλλά τέτοιου είδους κινήσεις δείχνουν κάτι παραπάνω από απλή φιλία μεταξύ τους.

 

Gallery: Δείτε ακόμη την Kylie Jenner και τον Travis Scott σε μία από τις πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις

[gallery-716808]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.