CELEBRITIES

H Chrissy Teigen μιλάει πιο ανοιχτά από ποτέ


Αφροδίτη Σακκά

18 Αυγούστου 2017

chrissy.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Chrissy και ο John μας δίνουν μία μικρή γεύση από το σπίτι τους στη NY

"Υπήρξαν φορές που έκλαιγα στον John, όπου ένιωθα πως ποτέ δεν θα έχω "τέτοιο" σώμα," είπε η Teigen. "Όλοι έχουν οπίσθια τώρα και καμπύλες και λεπτή μέση, και αυτό δεν είμαι εγώ..Ζηλεύω αυτά τα σώματα και θέλω κι εγώ, αλλά νιώθω επίσης πως πρέπει να είμαι εντάξει με το σώμα μου χάρη σε άτομα σαν κι εσάς..Γι΄αυτό δεν ανεβάζω πολλές make-up selfies, γιατί πιστεύω πως κανείς δε θυμάται πώς μοιάζει ένα κανονικό πρόσωπο πια και με σκοτώνει που πρέπει να επεξεργαστούμε ένα πρόσωπο ή ένα σώμα για να πάρει likes."

Η Teigen συνέχισε λέγοντας: "Θα ανέβει μία φωτογραφία μου στα social media και θα κοιτάξω το Photoshop, το Facetune και τα apps -οτιδήποτε δημιουργεί μία επιτυχημένη φωτογραφία στο Instagram αυτή τη στιγμή- και νιώθω εξαιρετικά ανεπαρκής."

Φυσικά, η Teigen είναι πανέμορφη με ή χωρίς τη βοήθεια ενός app. Αλλά το πιο σημαντικό είναι πως μιλάει ανοιχτά για την πίεση που δέχεται από τα social media, αλλά και για τις ανασφάλειές της, εμπνέοντας όλες μας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.