CELEBRITIES

H Paris Hilton ζητά συγγνώμη για τα σχόλιά της σχετικά με τον Trump


Αφροδίτη Σακκά

18 Αυγούστου 2017

paris.jpg

Διαβάστε εδώ: H Paris Hilton έχει νέο look και είναι αγνώριστη

"Πιστεύω πως προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή και να γίνουν διάσημες," είπε στη συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Τρίτη στο περιοδικό Marie Claire. "Νιώθω πως μόλις συμβεί κάτι θα εμφανιστούν όλοι αυτοί οι καιροσκόποι," συνεχίζει η Hilton. "Θέλουν να βγάλουν χρήματα ή να τους πληρώσουν για να μην πουν τίποτα ή να κάνουν έναν διακανονισμό όταν στην πραγματικότητα δεν έχει συμβεί τίποτα. Οπότε δεν πιστεύω τίποτα απ' όλα αυτά..Γιατί σε πολλές γυναίκες, όπως έχω δει, τους αρέσει επειδή είναι πλούσιος και γοητευτικός και όμορφος οπότε πιστεύω πως πολλά από αυτά τα κορίτσια επινόησαν τις ιστορίες τους. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία στο θέμα."

Η reality star πλέον δημοσίευσε μία δήλωση όπου ξεκαθαρίζει τα σχόλιά της και απολογείται για τον πόνο που προκάλεσε:

"Θα ήθελα να απολογηθώ για μία συνέντευξη που έκανα την περσινή χρονιά," ξεκινάει το σημείωμα. "Ήταν κομμάτια μιας πολύ μεγαλύτερης ιστορίας και μετανοιώνω που δεν μεταφέρθηκαν όπως είχα σκοπό.

Μιλούσα για τις δικές μου εμπειρίες στη ζωή και τον ρόλο των media και της φήμης στην κοινωνία μας και δεν είχα καμία πρόθεση να χρησιμοποιηθούν εσφαλμένα τα σχόλιά μου σχεδόν ένα χρόνο μετά. Πάντα πιστεύω πως οι φωνές των γυναικών πρέπει να ακούγονται και να βοηθήσω να χτιστεί ένα περιβάλλον όπου οι γυναίκες νιώθουν δυνατές και πιστεύουν στον εαυτό τους.

Είμαι βαθιά πληγωμένη για το πώς εξελίχθηκε όλο αυτό και ζητώ συγγνώμη. Προχωρώντας μπροστά θα συνεχίσω να κάνω ό,τι μπορώ για να υποστηρίζω τα κορίτσια και τις γυναίκες με την ελπίδα να προσφέρω μία πιο δυνατή φωνή για εκείνους που το χρειάζονται απεγνωσμένα."

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.