CELEBRITIES

H Kim Kardashian φωτογραφίζεται ως Jackie O και όλοι μιλούν γι αυτό


Αφροδίτη Σακκά

29 Αυγούστου 2017

kim4.jpg

Διαβάστε εδώ: H Kim Kardashian απολογείται για τα ρούχα της North

Η reality star ποζάρει ως η "Πρώτη Κυρία της Αμερικής" στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Interview, με τον Steven Klein πίσω απ' τον φακό. Στην φωτογραφία, όπου κάθεται δίπλα στην κόρη της North West, η Kardashian κοιτάει την κάμερα ως μία άλλη Jackie Kennedy με 60s hairstyle, σκουλαρίκια με πέρλες, λευκό ταγέρ, λευκά γάντια και μικρή τσάντα. 

Σε συνδυασμό με το εξώφυλλο, η Kim ανέβασε μερικές ακόμα στιγμές από το αφιέρωμα, που περιλαμβάνουν όμορφες στιγμές εκείνης και της 4χρονης κόρης της. Το γεγονός αποτελεί το ντεμπούτο της μικρής σε μεγάλο περιοδικό:

Πολλοί χρήστες του Twitter σημείωσαν πως το πορτραίτο της Kim με τη North μιμείται το πορτραίτο της Jackie Kennedy με την κόρη της Caroline:

Ωστόσο, οι αντιδράσεις δεν άργησαν να κάνουν τον γύρο του internet, αφού απ' ότι φαίνεται στις φωτογραφίες, το δέρμα της Kim έχει δεχθεί επεξεργασία έτσι ώστε να δείχνει πιο έγχρωμο απ' όσο είναι στην πραγματικότητα, με σκοπό να μοιάζει με αυτό της της διαφυλετικής κόρης της. Συγχρόνως, η φωτογράφηση της Kim ως Jackie O από μόνη της έχει προκαλέσει αρνητική κριτική όσον αφορά την παρομοίαση της με την Kennedy, ενώ σε λιγότερο από 24 ώρες το γεγονός έχει γίνει η πιο viral είδηση της ημέρας -και δικαίως.

[gallery-717362]

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη της συνέντευξη της Kim Kardashian και της North West εδώ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.