CELEBRITIES

Το γράμμα της Paris Jackson στον πατέρα της, Michael Jackson


Αφροδίτη Σακκά

30 Αυγούστου 2017

paris33908.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Paris Jackson πόσταρε μία σπάνια φωτογραφία του μικρού της αδερφού

H 19χρονη ανέβασε μία throwback φωτογραφία εκείνης να φορά ένα γαλάζιο σατέν φόρεμα με έναν μεγάλο λευκό φιόγκο στα μαλλιά και να φιλά τον μπαμπά της, ο οποίος φοράει το χαρακτηριστικό του γάντι. "Ευχές στην αγάπη της ζωής μου, ο ένας άνθρωπος που μου έδειξε τι θα πει πάθος, εκείνον που μου έδωσε σταθερές αρχές για να ζω και να ονειρεύομαι. Δεν θα αγαπήσω ποτέ όπως αγάπησα εσένα," έγραψε στη λεζάντα. "Είσαι πάντα μαζί μου και είμαι πάντα μαζί σου. Μπορεί να μην είμαι εσύ και να μην είσαι εγώ, όμως ξέρω με όλο μου το είναι πως είμαστε ένα. Και οι ψυχές μας δεν θα αλλάξουν ποτέ. Ευχαριστώ για τη μαγεία πάντα και για πάντα." Η Jackson ανέβασε επίσης μία φωτογραφία από την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των VMAs της Κυριακής, με την μορφή του Michael Jackson να φαίνεται σαν να τη φιλά στο μέτωπο, φτιαγμένη στο Photoshop.

Αυτό το καλοκαίρι, η Paris έκανε ένα tattoo στο πόδι της που γράφει "Apple Head," το οποίο όπως αναφέρει το People ήταν το παρατσούκλι του Jackson για την Paris. "Σε κάθε μου βήμα, κινείς το πόδι μου και με πας μπροστά. Σε αγαπώ," έγραψε στη λεζάντα.

 

Gallery: Δείτε ακόμη την κομψή εμφάνιση της Paris Jackson στα VMAs 2017

[gallery-717355]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.