CELEBRITIES

O πρίγκιπας Nikolai της Δανίας είναι πλέον ο πιο περιζήτητος royal εργένης


Αφροδίτη Σακκά

30 Αυγούστου 2017

20170828-zaa-d20-338.jpg

Διαβάστε εδώ: Πώς πήγαν πρώτη μέρα στο σχολείο τα royal δίδυμα της Δανίας;

Το γεγονός φυσικά υπάρχει σε video, προς μεγάλη δυσαρέσκεια του πατέρα του, πρίγκιπα Henrik, ο οποίος έχεις τον τίτλο του "πιο γκρινιάρη royal του κόσμου". Ο πρίγκιπας, βλέπετε, βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής των media μετά τη δήλωσή του, πως αρνείται να θαφτεί δίπλα στη σύζυγό του, βασίλισσα Margrethe II. Ο λόγος είναι πως ναι μεν εδώ και μισό αιώνα η σύζυγος του έχει ανέβει στο θρόνο, αλλά εκείνος ακόμα δεν έχει λάβει τον τίτλο του βασιλιά (και είναι και 83 ετών). 

Μέσα σε όλο αυτό το δράμα, λοιπόν, η προσοχή στράφηκε και στον εγγονό του πρίγκιπα Henrik, πρίγκιπα Nikolai, ο οποίος γιόρτασε τα 18α γενέθλιά του τη Δευτέρα -και έγινε και επίσημα ο πιο περιζήτητος royal εργένης της Ευρώπης. Ο Nikolai είναι ο γιος του δεύτερου γιου του πρίγκιπα Henrik, πρίγκιπα Joachim.

Μπορεί ο έφηβος να είναι πολύ ντροπαλός με τα media, ξέρουμε ένα μόνο πράγμα για εκείνον, εκτός από το ότι έχει άδεια οδήγησης και το πρώτο album που άκουσε ποτέ ήταν του Justin Timberlake, πως τρέφει μία ιδιαίτερη αγάπη για την "deep house μουσική", άσχετα αν δεν ήταν σίγουρα το είδος, που έπαιζε στο yacht Dannebrog, όπου η γιαγιά του, βασίλισσα Margrethe, διοργάνωσε το δείπνο γενεθλίων του.

Αυτή τη στιγμή, ο 7ος σε σειρά για τον θρόνο της Δανίας, έχει μάθει πώς να είναι σωστός απέναντι στις οικογενειακές υποχρεώσεις: Πριν επιβιβαστεί στο yacht, πόζαρε ευλαβικά δίπλα στην οικογένειά του. Βέβαια, νωρίτερα αυτή τη χρονιά, ο πρίγκιπας Joachim απάλλαξε τον γιο του από όλες τις βασιλικές υποχρεώσεις, λέγοντας στο Billed Bladet πως ο Nikolai "δεν θα έπρεπε να είναι υποχρεωμένος να κάνει κάτι. Το μέλλον του Nikolai θα εξαρτηθεί εντελώς από εκείνον τον ίδιο." Συγχρόνως, ο Nikolai δεν θα επωφεληθεί καν από την βασίλισσα Margrethe, αφού όπως αποκαλύφθηκε νωρίτερα αυτή τη χρονιά, ο Nikolai πρόκειται να απαλλαχθεί από τα οικονομικά του δικαιώματα από την οικογένεια -δεν θα λάβει χρήματα, τίτλο ή γη- αλλά οι γονείς του θα συνεχίσουν να τον στηρίζουν στις σπουδές του.

Απ' ό,τι φαίνεται ο Nikolai είναι ένας ανιδιοτελής gentleman -και ιδιαίτερα ανάμεσα στους royals.

 

Gallery: Δείτε ακόμη πώς η πριγκίπισσα της Ιορδανίας είναι ένα ανερχόμενο style icon

[gallery-717336]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.