CELEBRITIES

Τα τελευταία λόγια της Diana αποκαλύφθηκαν μόλις


31 Αυγούστου 2017

19970606-ddn-k14-010.jpg

Σήμερα στην εκπομπή Good Morning Britain ο Γάλλος πυροσβέστης Xavier Gourmelon, ο οποίος μαζί με τους συναδέλφους του έφτασαν πρώτοι στον τόπο του δυστυχήματος, αποκάλυψε τις τελευταίες της στιγμές. "Μας πήρε 3 λεπτά μόνο να φτάσουμε στο σημείο, ήμαστε πολύ κοντά όταν πήραμε την κλήση. Kανείς δεν ήξερε ότι ήταν εκείνη, κανείς δεν την αναγνώρισε. Όταν πλησίασα είδα απλά μια ξανθιά γυναίκα».

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, καθώς προσπαθούσε να την απεγκλωβίσει από το αυτοκίνητο, η Diana ανέκτησε στιγμιαία τις αισθήσεις της, τον κοίταξε στα μάτια και είπε «Θεέ μου, τι συνέβη;». "Ήταν ταραγμένη", συνεχίζει "άπλωσα το χέρι μου προς εκείνη και προσπάθησα να την ηρεμήσω, της έλεγα ότι θα την φροντίσουμε και να μείνει ακίνητη".

Διαβάστε ακόμα:
Γράμμα της πριγκίπισσας Diana αποκαλύπτει τον ρόλο του Κάρολου στο ατύχημα

«Εν συνεχεία τη βγάλαμε από το αυτοκίνητο, είχε τα μάτια της ανοιχτά, και τη μεταφέραμε στο φορείο. Μόλις την ξαπλώσαμε, ο γιατρός φώναξε ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς. Της κάναμε τεχνικές ανάνηψης και 20 δευτερόλεπτα μετά επανήλθε. Δεν γνώριζα ποια ήταν, μου το είπε ένας διασώστης στο ασθενοφόρο. Πίστευα ότι δεν είχε κάτι σοβαρό και πώς θα συνερχόταν". Παρόλα αυτά, τα εσωτερικά τραύματα της ήταν πολύ σοβαρά, και λίγο αργότερα, στις 4 το πρωί της 31ης Αυγούστου του 1997, η Diana εξέπνευσε στο νοσοκομείο Pitie-Salpetriere, ενώ η είδηση ανακοινώθηκε 2 ώρες αργότερα. «Για εμάς τους διασώστες ήταν κάτι σαν συνηθισμένο, από την πλευρά της φύσης του ατυχήματος, αλλά ήταν και εξωπραγματικό λόγω του ποια ήταν».

Διαβάστε ακόμα: Οι πιο iconic εμφανίσεις της Πριγκίπισσας Diana

[gallery-717373]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.