CELEBRITIES

Η Jane Fonda ανέφερε σε συνέντευξή της "Ζω για τις σκηνές sex με τον Redford"


2 Σεπτεμβρίου 2017

abaca-605157-067.jpg

Μετά από αρκετά χρόνια από την τελευταία τους κοινή εμφάνιση στην τηλεόραση, οι αγαπημένοι ηθοποιοί έκαναν ένα δυνατό come back σε ένα drama story που εξελίσσεται ανάμεσα σε δύο γείτονες που έχουν χάσει τους συντρόφους τους και προσπαθούν να φτιάξουν και πάλι τη ζωή τους.

Σε συνέντευξή της η Jane Fonda έκανε ίσως την καλύτερη δήλωση του festival, λέγοντας "Ζω για τις σκηνές sex με τον Redford."

"Στο "Ξυπόλητοι στο Πάρκο" δεν μπορούσα να ξεκολλήσω από πάνω του. Στο "Our Souls at Night" η δυναμική του χαρακτήρα μου ήταν παρόμοια. Τότε είχαμε παίξει το νεαρό ζευγάρι που μόλις παντρεύεται και τώρα παίζουμε δύο ηλικιωμένους ερωτευμένους που κάνουν σεξ. Αν και κατά τη γνώμη μου ο σκηνοθέτης έκοψε τη σκηνή του σεξ πολύ νωρίς. Οι σκηνές του σεξ δεν αρέσουν στον Robert, αλλά εγώ ζω για αυτές. Φιλάει τέλεια. Ηταν διασκεδαστικό να τον φιλάω στα 20 μου και μετά στα περίπου 80 μου.
Το δέρμα μου έχει κρεμάσει αλλά και το δικό του. Όσο μεγαλώνεις γνωρίζεις καλύτερα το σώμα σου, οπότε δεν φοβάσαι να ζητήσεις αυτό που χρειάζεσαι. Νομίζω σε επίπεδο αγάπης και σεξ, όσο μεγαλώνεις τόσο γίνεται καλύτερο."

Με τη σειρά του και ο Robert Redford έκανε τις δικές του δηλώσεις λέγοντας "Ήθελα να παίξω σε μία ταινία με την Jane πριν πεθάνω."

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του Venice Film Festival:

[gallery-717394]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.