CELEBRITIES

H Maria Menounos περιγράφει πώς είναι η ζωή της μετά την εγχείρηση εγκεφάλου


Αφροδίτη Σακκά

4 Σεπτεμβρίου 2017

mariamenounos.jpg

Διαβάστε εδώ: Το νέο look της Maria Menounos μετά την περιπέτεια με την υγεία της

"Έχω ακόμα δυσκολία στο να καταπίνω από την δεξιά πλευρά μου επειδή [ο όγκος] ήταν από τη δεξιά πλευρά και επηρέασε το νεύρο του τριδύμου, το οποίο ελέγχει το πρόσωπο," είπε η Menounos στο Today. Ανέφερε επίσης πως ζαλίζεται αν κουνά το κεφάλι της αριστερά-δεξιά πολύ γρήγορα. "Μερικές φορές δείχνω σαν να έχω χτυπήσει σε τροχαίο ατύχημα, οπότε γυρνάω αργά," εξήγησε.

Σε γενικές γραμμές, η Menounos όλα αυτά τα θεωρεί μικρά προβλήματα: "Νιώθω τόσο τυχερή που έχω τις αισθήσεις μου, που είμαι σχεδόν φυσιολογική και που δεν έχω καρκίνο."

Η Menounos αποκάλυψε πρώτη φορά πως είχε όγκο στον εγκέφαλο (και πως είχε αφαιρεθεί) τον Ιούλιο. Δήλωσε στο People πως από τον Φεβρουάριο είχε αρχίσει να βιώνει κάποια συμπτώματα, όπως ζαλάδα, δυσκολία στην ομιλία, πονοκεφάλους και δυσκολία στο να διαβάζει το κείμενο την οθόνη του πλατό όσο παρουσίαζε την εκπομπή της. Mία MRI εξέταση έδειξε πως είχε όγκο στον εγκέφαλο μεγέθους "μπαλάκι του γκόλφ" ο οποίος πίεζε τα νεύρα του προσώπου της. Στα 39α γενέθλιά της τον Ιούλιο, ο όγκος αφαιρέθηκε με εγχείρηση -ενώ ο γιατρός της επιβεβαίωσε πως ήταν καλοήθης.

Ένα μήνα μετά την εγχείρηση, η Menounos μίλησε στο People, λέγοντας: "Το πρόσωπό μου είναι ακόμα μουδιασμένο. Είναι κάτι που χρειάζεται ανάρρωση για πάνω από ένα μήνα, αλλά γίνομαι όλο και πιο δυνατή μέρα με τη μέρα και θα γυρίσω στο φυσιολογικό άμεσα." Μέχρι και σήμερα η Menounos βιώνει τις επιπτώσεις της εγχείρησης, αλλά δηλώνει πως βελτιώνεται σιγά σιγά.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.