CELEBRITIES

Η Kate Middleton είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί


Αφροδίτη Σακκά

4 Σεπτεμβρίου 2017

katemiddleton.jpg

Διαβάστε εδώ: Το φόρεμα της Kate στην 20η επέτειο θανάτου της Diana δεν ήταν τυχαία επιλογή

"Η Βασίλισσα και τα μέλη και των δύο οικογενειών είναι πολύ ευτυχής με τα νέα."

Η Δούκισσα του Cambridge υποφέρει από πρωϊνές αδιαθεσίες και δε θα μπορέσει να εκτελέσει τα βασιλικά της καθήκοντα σήμερα, αφού δέχεται φροντίδα στο Kensington Palace.

Τα νέα ήρθαν μόλις λίγες μέρες πριν ο πρίγκιπας George ξεκινήσει το σχολείο, στο Thoma's Battersea, την Πέμπτη. Το νέο μωρό θα είναι πέμπτο στη σειρά για το θρόνο, μετά τον πρίγκιπα Charles, πρίγκιπα William, πρίγκιπα George και πριγκίπισσα Charlotte. Οι εικασίες σχετικά με την εγκυμοσύνη της Kate Middleton είχαν ήδη ξεκινήσει από τα βαφτίσια της πριγκίπισσας Charlotte, όταν η δούκισσα ήταν μόνο εννέα εβδομάδων.

Κατά τη διάρκεια του royal tour στην Πολωνία τον Ιούλιο του 2017, η Kate αστειεύθηκε σχετικά με την εγκυμοσύνη σε τρίτο παιδί -όταν δέχθηκε ένα δώρο για νεογέννητο μωρό. Ευχαριστώντας για το δώρο, η Kate γύρισε στον πρίγκιπα William και του είπε, γελώντας: "Τώρα θα πρέπει να κάνουμε περισσότερα παιδιά!"

Το ζευγάρι μίλησε ανοιχτά σχετικά με το ότι ήθελαν να κάνουν οικογένεια όταν αρραβωνιάστηκαν και μάλιστα κράτησαν το πάνω πάνω κομμάτι της γαμήλιας τούρτας τους -που σύμφωνα με την παράδοση τρώγεται στα βαφτίσια του πρώτου παιδιού.

 

Gallery: Δείτε ακόμη την πιο fashion-forward εμφάνιση της Kate Middleton κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

[gallery-717381]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.