CELEBRITIES

Ο επόμενος ρόλος του Leonardo DiCaprio είναι σκέτη ανατροπή


Αφροδίτη Σακκά

4 Σεπτεμβρίου 2017

leoardo.jpg

Διαβάστε εδώ: H νέα επένδυση του Leonardo DiCaprio είναι η είδηση της ημέρας

To Τhe Hollywood Reporter αναφέρει πως η Warner Bros. ελπίζει να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τη μακροχρόνια σχέση του Scorsese με τον βραβευμένο με Oscar ηθοποιό, έτσι ώστε να δελεάσει τον DiCaprio να συμμετάσχει στην ταινία. Η συγκεκριμένη φήμη, όπως και κάθε τι juicy της κατηγορίας της, έρχεται με τις αντίστοιχες αμφιβολίες.

"Δεν έχει γίνει πρόταση στον DiCaprio και οι πηγές αναφέρουν πως η συμφωνία του Scorsese ως παραγωγό δεν έχει κλείσει καν ακόμα," γράφει το T.H.R. "Οι πιθανότητες να δεχθεί ο DiCaprio είναι από λίγες ως μηδενικές. Αλλά η προσπάθεια από μόνη της δείχνει πως η Warner Bros. θέλει να προσλαμβάνει σοβαρούς κινηματογραφιστές να κάνουν σοβαρές ταινίες."

Ο DiCaprio έχει δεχθεί αλεπάλληλες προτάσεις για μεγάλες ταινίες franchise εδώ και δύο δεκαετίες, αλλά όπως και ο Scorsese, τις έχει αρνηθεί όλες, αφού προτιμά να γυρίζει βιογραφικές ταινίες και δράματα με επίκεντρο τον πρωταγωνιστή -που αργότερα θα του χαρίσουν το χρυσό αγαλματίδιο.

Ωστόσο, ο συνδυασμός Scorsese και DiCaprio είναι τόσο δυνατός που μπορεί να σπάσει τα ταμεία. Ας ελπίσουμε οι φήμες της συνεργασίας να βγουν αληθινές.

 

Gallery: Δείτε ακόμη όλους τους ηθοποιούς που έχουν παίξει τον ρόλο του Joker

[gallery-717409]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.