Ο επόμενος ρόλος του Leonardo DiCaprio είναι σκέτη ανατροπή

Αφροδίτη Σακκά
Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017
leoardo.jpg

Διαβάστε εδώ: H νέα επένδυση του Leonardo DiCaprio είναι η είδηση της ημέρας

To Τhe Hollywood Reporter αναφέρει πως η Warner Bros. ελπίζει να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τη μακροχρόνια σχέση του Scorsese με τον βραβευμένο με Oscar ηθοποιό, έτσι ώστε να δελεάσει τον DiCaprio να συμμετάσχει στην ταινία. Η συγκεκριμένη φήμη, όπως και κάθε τι juicy της κατηγορίας της, έρχεται με τις αντίστοιχες αμφιβολίες.

"Δεν έχει γίνει πρόταση στον DiCaprio και οι πηγές αναφέρουν πως η συμφωνία του Scorsese ως παραγωγό δεν έχει κλείσει καν ακόμα," γράφει το T.H.R. "Οι πιθανότητες να δεχθεί ο DiCaprio είναι από λίγες ως μηδενικές. Αλλά η προσπάθεια από μόνη της δείχνει πως η Warner Bros. θέλει να προσλαμβάνει σοβαρούς κινηματογραφιστές να κάνουν σοβαρές ταινίες."

Ο DiCaprio έχει δεχθεί αλεπάλληλες προτάσεις για μεγάλες ταινίες franchise εδώ και δύο δεκαετίες, αλλά όπως και ο Scorsese, τις έχει αρνηθεί όλες, αφού προτιμά να γυρίζει βιογραφικές ταινίες και δράματα με επίκεντρο τον πρωταγωνιστή -που αργότερα θα του χαρίσουν το χρυσό αγαλματίδιο.

Ωστόσο, ο συνδυασμός Scorsese και DiCaprio είναι τόσο δυνατός που μπορεί να σπάσει τα ταμεία. Ας ελπίσουμε οι φήμες της συνεργασίας να βγουν αληθινές.

 

Gallery: Δείτε ακόμη όλους τους ηθοποιούς που έχουν παίξει τον ρόλο του Joker

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα