CELEBRITIES

O George Clooney τα είπε όλα για τη σχέση του με την Amal. Και με κάθε λεπτομέρεια


Αφροδίτη Σακκά

8 Σεπτεμβρίου 2017

amal.jpg

Διαβάστε εδώ: H Amal Clooney δίνει μαθήματα βραδινού στιλ

Όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2013, όταν η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Amal Alamuddin, βρισκόταν στο Lake Como της Ιταλίας, αφού βρισκόταν στον δρόμο για τις Κάννες μαζί με έναν κοινό τους φίλο, όπως αναφέρει το THR. Τότε ήταν που η Amal και ο George βρέθηκαν στο ίδιο δείπνο (στο οποίο βρίσκονταν και οι γονείς του!)

"Σκέφτηκα πως ήταν πανέμορφη και αστεία και προφανώς έξυπνη," είπε ο George. "Δεν ξέρω [τι σκέφτηκε για εμένα]. Πιθανότατα να σκέφτηκε πως ήμουν γέρος. Μετά έστειλε κάποιες φωτογραφίες από την περίοδο που ήμασταν εκεί και γράφαμε ο ένας στον άλλον, στέλναμε emails, μιλούσαμε κυρίως για το τι συνέβαινε στις ζωές μας και μετά από λίγο καιρό έγινε κάτι παραπάνω από εμφανές πως δεν ήμασταν απλά φίλοι. 

Το πρώτο ραντεβού έγινε τον Οκτώβριο του 2013, όταν o George κάλεσε την Amal στo Abbey Road Studios στο Λονδίνο, όπου εκείνος επέβλεπε την ηχογράφηση Monuments Men. "Ήταν ένα καλό πρώτο ραντεβού. Μετά πήγαν για φαγητό. Εκείνη είπε 'Πάμε εκεί.' Ήταν ένα από αυτά τα μέρη που είναι εξαιρετικά hip και chic. Και όταν βγήκαμε έξω, ήταν 50 paparazzi που περίμεναν. Αλλά το χειρίστηκε εξαιρετικά. Τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα όσο ήμουν στο Λονδίνο."

Ο George έμεινε στην πόλη για έξι βδομάδες και μετά "περάσαμε μαζί τα Χριστούγεννα στο Cabo San Lucas. Μετά πήγαμε για safari στην Κένυα. Η Αmal λατρεύει τις καμηλοπαρδάλης -είναι το αγαπημένο της ζώο. Πήγε σε ένα μέρος που λέγεται Giraffe Manor, όπου οι καμηλοπαρδάλεις βγάζουν το κεφάλι απ' το παράθυρό τους και σε φιλούν."

Όταν ο George γύρισε στο L.A το Φεβρουάριο του 2014, ήξερε πως ήταν η μοναδική για εκείνον. Έδειξε μία φωτογραφία της στον φίλο του, Ben Weiss, "να κοιτάει πίσω, να χαμογελά σε αυτές τις καμηλοπαρδάλεις και είπε 'Νομίζω πως θα της ζητήσω να με παντρευτεί."

Αγόρασε ένα δαχτυλίδι αλλά δεν είπε ποτέ τίποτα στην Amal. "Tίποτα. Ήταν ένα άλμα πίστης. Ήταν στην Αγγλία, επιστρέφοντας [στο Λος Άντζελες] και είχε μία συζήτηση με τους γονείς της που της είπαν "Ποιες είναι οι προθέσεις του George;" Και εκείνη είπε, 'Ηρεμήστε. Βγαίνουμε μόνο έξι μήνες.' Και μετά εμφανίστηκε."

Ο George της έκανε πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια ενός δείπνου που είχε μαγειρέψει ο ίδιος. (Τελικά εκείνη είπε ναι, αλλά η πρόταση δεν πήγε όσο παραμυθένια φαντάζεστε.) Εκείνο το βράδυ, ο μόνος δισταγμός του George ήταν μήπως ήταν πολύ νωρίς. "Αλλά δεν υπήρχε αμφιβολία πως ήμασταν το τέλειο ζευγάρι και η τέλεια ομάδα. Νιώσαμε αμέσως πως ήμασταν απλά χαρούμενοι και τώρα είμαστε πιο χαρούμενοι από τότε."

Σύμφωνα με τον George, το να βρει κανείς την αγάπη που έχει με την Amal, "σε αλλάζει με κάθε τρόπο που κάθε άτομο που έχει ερωτευθεί τρελά αλλάζει. Ξαφνικά, η ζωή του άλλου ανθρώπου είναι πιο σημαντική από τη δική σου. Αυτό δεν είναι μοναδικό για εμάς -είναι [μοναδικό για] όλους τους ανθρώπους που είναι αρκετά τυχεροί για να βρουν τον ιδανικό σύντροφο. Λυπάμαι που ήμουν 52 όταν συνέβη, μόνο και μόνο επειδή θα μπορούσα να είχε περάσει περισσότερο χρόνο μαζί της."

Gallery: Δείτε ακόμη το πώς πετυχαίνει η Amal Clooney το hairlook της

[gallery-716230]

Ο γάμος έλαβε χώρα στη Βενετία το Σεπτέμβριο του 2014 και δεν ήταν θρησκευτικός. Κανονικά έπρεπε να παραμείνει μυστικός. "Δεν είπαμε σε κανέναν πως θα το κάναμε, αλλά τελικά κάποια στιγμή κάποιος το κατάλαβε," είπε ο George. "Θεέ μου! Όταν ο κόσμος το κατάλαβε, έγινε γεγονός. Πήραμε ένα λεωφορείο από εδώ στη Βενετία και μόλις πήραμε το σκάφος, υπήρχαν τόσοι paparazzi,  τόσοι άνθρωποι που στεκόντουσαν και περίμεναν. Καθόμασταν κάτω στο σκάφος και λέω, 'Ξέρεις τι; Γιατί κρυβόμαστε; Γιατί σκύβουμε; Δεν θα έπρεπε να ντρεπόμαστε γι' αυτό. Και σηκωθήκαμε και χαιρετούσαμε."

Οι δύο τους δεν είχαν μιλήσει για παιδιά όσο έβγαιναν και ο George δεν πίστευε πως ήθελε. "Δεν ήταν ποτέ κομμάτι του DNA μου. Δε σχεδιάζαμε κάτι τέτοιο. Δεν μιλήσαμε ποτέ γι' αυτό μέχρι και αφότου παντρευτήκαμε, το οποίο είναι αστείο. Υπήρχε μία υπόθεση πως δεν θέλαμε. Και μετά, αφού παντρευτήκαμε, η Amal και εγώ μιλούσαμε και νιώσαμε πως είμαστε πολύ τυχεροί και πως αυτό θα έπρεπε να το μοιραστούμε. Θα έμοιαζε εγωκεντρικό να το κρατούσαμε απλά για τους εαυτούς μας."

Η Amal είπε στο Hollywood Reporter πως οι δύο τους δε σχεδιάζουν να κάνουν περισσότερα παιδιά από τα δίδυμα, Ella και Alexander. "Είμαι 39. Τα έκανα ήδη πολύ αργά." Αλλά αυτό που την εξέπληξε περισσότερο στον George τα τέσσερα χρόνια της σχέσης τους είναι "το πόσο καλός πατέρας είναι." Και η απάντηση αυτή, εξέπληξε και τον ίδιο τον George: "Το είπε αυτό; Αλήθεια;"

 

Gallery: Δείτε ακόμη το δώρο που έκανε o George Clooney στην Amal για τη δεύτερη επέτειο γάμου τους

[gallery-702760]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.