CELEBRITIES

H Evan Rachel Wood γράφει ένα πολύ αληθινό γράμμα στον 20χρονο εαυτό της


Αφροδίτη Σακκά

9 Σεπτεμβρίου 2017

evan.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Kesha μιλάει για τη σκοτεινή ανθρώπινη πλευρά, αυτή που οδηγεί στην αυτοκτονία

"Μπορώ επιτέλους να ξεκινήσω να κοιτάω το παρελθόν μου με χαμόγελο γιατί πέρασε και επέζησα..Θα μπορούσα πολύ εύκολα να ήμουν νεκρή στα 20s μου. Νομίζω πολλοί άνθρωποι μπορούν να ταυτιστούν με αυτό. Δεν πίστευα πως θα τα καταφέρω να φτάσω ως εδώ. Οπότε κάθε δευτερόλεπτο είναι ένα δώρο," έγραψε η Wood.

Συνέχισε αναφέροντας την "περίοδο της μεταμόρφωσης, του χαμού, της αγάπης, του τραύματος και της διαφώτισης," που περιλάμβανε εκείνη να ερωτεύεται, να συναντά τους ήρωές της, να αρραβωνιάζεται τον Marilyn Manson και να καλωσορίζει στον κόσμο τον γιο της.

Η Evan γράφει για μερικές ακόμα στιγμές, πιο σκοτεινές -το ότι βιάστηκε, πήρε διαζύγιο και δυστυχώς έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

"Τα όριά μου έχουν τεσταριστεί με πολλούς τρόπους και έμαθα πως είμαι πολύ πιο δυνατή απ' όσ θεωρούσα πιθανό. Το μεγαλύτερο μάθημα που πήρα ήταν πως υπάρχουν πάντα κι άλλα να μάθεις," συνεχίζει.

Ευτυχώς, η Evan κατάφερε να ξεπεράσει όλες αυτές τις σκοτεινές στιγμές της και έμαθε σημαντικά πράγματα, όπως το να ζητά βοήθεια, να μιλάει για τη δική της αλήθεια και να εμπιστεύεται το ένστικτό της.

Μπορείτε να διαβάσε ολόκληρο το γράμμα της Evan εδώ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.